Billiga och nyttiga mellanmål i Convinibutiken

Någonstans mellan lunch och middag brukar den slå till, den där lilla hungern som gör att vi känner oss trötta och lätt tappar fokus. Vet du vad som är det bästa vapnet att ta till då? Mellanmål! 

Att äta mellanmål är inte bara en njutning, det är också en viktig del av en hälsosam livsstil. Mellanmål fyller på energin mellan måltiderna och hjälper till att stabilisera blodsockret. Dessutom ger bra mellanmål dig nödvändiga näringsämnen och hjälper till att upprätthålla kroppens funktioner. Inte så pjåkigt om vi får säga det själva!

5 tips på billiga och nyttiga mellanmål:

FoFill Gröt Bleberry Pie Cinnamon

Mättande och god havregrynsgröt med blåbär och kanel. Smakar precis som klassisk blåbärspaj! Innehåller 21 gram protein vilket hjälper till att hålla dig mätt, fullkorn från havregryn och blåbär. Mycket lätt att tillaga – tillsätt bara kokande vatten och rör runt alternativt tillsätt kallt vatten och värm i mikron. 

Keso vanilj med granola

Keso Cottage Cheese vanilj med granola och jordgubbar är ett både mättande, gott och nyttigt mellanmål som passar precis lika bra att äta under en eftermiddagspaus som i farten. Rik på protein och kolhydrater. 

Wasa Sandwich

Wasa Sandwich är ett gott veteknäcke med krämig fyllning i olika smaker som mättar gott och fyller på energinivån. Delat i två halvor passar den bra att avnjuta när suget sätter in, vare sig du är på jobbet eller på språng.  

Grekisk yoghurt med müsli

God och krämig yoghurt med müsli, kokosflarn och jordgubbar som är perfekt att äta mellan måltiderna för att stilla hungern. Innehåller både fett, kolhydrater, fibrer och protein. En liten och smidig portionsförpackning gör den perfekt att ta med och äta vid skrivbordet eller på språng.

Nutisal cashewnötter

Torrostade cashewnötter med en lätt ton av salt. Innehåller protein, kolhydrater och fibrer som är viktiga näringsämnen för kroppens välmående. Goda att äta som de är eller att äta ihop med till exempel frukt. 

Energi hela arbetsdagen 

För att må bra och vara produktiv är det viktigt att hålla energinivån på topp hela dagen. Med Convinibutiken är det enkelt att se till att du och dina kollegor kan fylla på energin mellan måltiderna. Med ett noggrant utvalt sortiment av billiga och mättande mellanmål och mat på jobbet finns det något för alla smaker och behov. Det bästa av allt är att Convinibutiken kan anpassas efter era önskemål vilket ger er frihet och flexibilitet när ni behöver det som mest!

Författare:

Mer läsning

Hur ofta ska man äta fisk?

7 tips på mättande mellanmål

3 anledningar till att ta fikapaus på jobbet

JURA espressomaskin till företag