Frukost, lunch eller mellis?

Fördelarna med att erbjuda mat på jobbet är många. Det kan till exempel vara den där frukosten som du inte hann med, lunchlådan som glömdes hemma eller mellanmålet som kan kicka liv i vilken trött eftermiddag som helst. Eller varför inte spontanglassen i vårsolen och nötpåsen inför lunchträningen. Faktum är att nyttan visar sig varje gång någon öppnar kylen...

Convinibutiken

Från small till x-tra large... och allt däremellan

Oavsett om ni är det lilla företaget med några få anställda eller är en stor företagsgigant med hundratals magar att mätta, så är mat på jobbet något som uppskattas på de allra flesta arbetsplatser. Vi hjälper er med en skräddarsydd butikslösning anpassad just för er. Sortimentet anpassas självklart efter era unika önskemål. Vi ger oss inte förrän ni är nöjda! 

 

Till Convinibutiken

Sortiment

Mat på jobbet för alla - alltid

I Convinibutiken hittar du fräscha sallader, goda färska färdigrätter, smarriga frukostmackor, mättande wraps, nyttiga smoothies, kylda drycker, glass, nötter och bars. Vi samarbetar med både välkända leverantörer och lokala producenter och sätter ihop ett sortiment som ska kunna tillgodose alla dina behov under arbetsdagen.

Så låt oss hjälpa er med en energiboost. Från frukosttid - till övertid! 

Mat på jobbet i 3 steg

1. Du väljer lösning

Har ni ett stort eller litet kontor? Vi sätter ihop en lösning som passar era behov.

2. Vi installerar

Vi installerar kylen med mat, fyller på och ser till att det alltid fungerar och är påfyllt.

3. Ni handlar

Nu kan ni handla mat på jobbet när ni vill! Köpen görs med Conviniappen - snabbt och enkelt!

Kontakta oss
yellow ring

Frågor & svar

Convinibutiken finns i flera olika storlekar. Den minsta mäter ca 1,20 m i bredd och 1,90 m i höjd. Därtill behövs bara ett helt vanligt eluttag, dvs. 230 V, 10A!

Det ni gillar och köper är det vi fyller på i er butik. Sen kan du även ❤:a artiklar som du önskar, antingen i Conviniappen eller i er betalterminal för att få varan levererad till just er butik. En uppskattad funktion som används flitigt av våra kunder :) Er butiksansvarig får då en beställning på det som önskats och levererar det till er inom 1,5 vecka, förutsatt att artikeln finns på vårt lager. Bra va?

 

Vi får ofta kommentarer om att vi är överraskande prisvärda! Framförallt då vi ju finns så nära inpå, på arbetsplatsen. Vi jämför oss inte med den övriga servicehandeln, utan siktar på att vara jämförbara med prisnivån i den lokala ICA-butiken. Därtill hittas även trevliga kampanjerbjudanden i vår populära Conviniapp (som hittas där appar finns). 

Med Conviniappen kan du handla i så gott som alla Convinibutiker, förutom på ett fåtal arbetsplatser som aktivt har valt att inte tillåta ''externa köp'' i deras butik.

Om du däremot använder dig av vårt fysiska Convinikort så är det bundet till det företag du är anställd på. Det fungerar därför endast på den arbetsplats där du har kvitterat ut ditt kort. Så, tips! Ladda ner Conviniappen! 

Om du genomför ett köp i en ny Convinibutik läggs den till i din butikslista och du behöver inte göra något i appen. Önskar du att ta bort en koppling till en specifik Convinibutik, swipea vänster och klicka på ta bort.

Så ofta det behövs! Vi anpassar våra leveranser helt och hållet baserat på hur mycket ni handlar.

Javisst! Vi kan lägga in ett tidspann i butiken där ni exempelvis kan erbjuda övertidsmat till era anställda mellan vissa klockslag. Vi har även kunder som väljer att bjuda sina anställda på delar ur sortimentet för jämnan. Allt är möjligt! :)

Ja. Du kan självklart välja att betala med VISA-kort när du registrerar dig som kund hos oss. Köpen debiteras månadsvis i efterhand.

Dessutom kan vi även erbjuda en VISA-korts terminal som en "add-on" till er Convinibutik, som möjliggör betalning vid varje köp. Kontakta vår kundtjänst på 0200-33 35 35 eller via hej@convini.se om det är något som är av intresse för er.

 

Hör av er till vår kundtjänst med era önskemål så ordnar vi självklart det ni behöver! Gärna med någon dags framförhållning.

De nås antingen via hej@convini.se eller via 0200-333 535.

Absolut! I vårt breda sortiment hittas något för alla. Vi har ett sortimentsök här på webben där det går att sortera på olika allergener för att få en tydlig överblick.

Vid specifika önskemål - om ni exempelvis har någon kraftig nötallergiker på er arbetsplats - kan vi exkludera artiklar med nötter helt ur ert sortiment. 

Självklart kan även ni som företagskund handla hos oss. Med vårt Convini-företagskort hanteras köpen smidigt och faktureras månadsvis i efterhand. Vid större beställningar kontaktar ni enklast vår Kundtjänst på 0200-33 35 35 eller via hej@convini.se, så hjälper vi dig vidare!

 

Oh no! Våra butiker innehåller allt från goda frukostsmörgåsar, kylda drycker och smoothies till både färska och frysta enportionsrätter, goda smörgåsar, mättande wraps, sallader och förstås även godsaker till fikat :)

Sortimentet i våra butiker utvecklas ständigt och fylls kontinuerligt på med spännande nyheter. Därtill anpassar vi dessutom utbudet efter önskemålen på just er arbetsplats.

Det är enkelt att komma igång! Ladda ner vår Conviniapp (finns där appar finns) och registrera dig med hjälp av Mobilt Bank ID.

Det finns även möjlighet att använda sig av ett Convinikort om man istället föredrar att handla med kort. Vänd dig i så fall till er reception/kundtjänst (som vanligtvis är de som hanterar våra fysiska kort).   

Väl igång så scannar du enkelt streckkoden i appen eller drar ditt kort för att låsa upp dörrarna i butiken. Scanna sedan önskad vara och tryck på Genomför köp på skärmen. Klart! 

 

Du hittar alla appkampanjer på förstasidan när du är inloggad i Conviniappen. Du skannar först dina valda produkter som vanligt och sist streckkoden för den specifika kampanjen. Du ser då kampanjpriset direkt på den digitala skärmen!

Ett ledigt utrymme och ett helt vanligt eluttag är allt som behövs (dvs 230 V, 10A)!

Convinibutiken finns i flera olika storlekar. Vår allra minsta butik mäter 1,24 m i bredd och 2,03 m i höjd. Den består av en kyl, en frys, ett mindre mittskåp och en digital touchskärm däremellan. 

Enklaste svaret  - vi är som en mindre ''Grab & Go''-butik på ICA eller Coop. Dvs vi erbjuder ett fräscht färdigmatserbjudande med allt ifrån matiga sallader, Gooh-rätter, baguetter och goda wraps, till fräscha frukostmackor, smoothies, juicer, nötter, energibars och mer därtill..! Innehållet i just er butik anpassas dessutom kontinuerligt utifrån hur efterfrågan ser ut på just ert företag. 

Vi får ofta kommentarer om att vi är överraskande prisvärda! Framförallt då vi ju finns så nära inpå, på arbetsplatsen. Vi jämför oss inte med den övriga servicehandeln, utan siktar på att vara jämförbara med prisnivån i den lokala ICA-butiken. Därtill hittas även trevliga kampanjerbjudanden i vår populära Conviniapp (som hittas där appar finns). 

Det är enkelt! Fyll i formuläret längst ner på sidan så kontaktar vi dig för att komma överens om en lämplig tid och plats för en installation. Ni är sedan fria att testa vår Convinibutik i 30 dagar, helt kostnadsfritt! 

Här hittar du oss

Huvudkontor Stockholm

Industrivägen 7

Postadress:
Box 1072, 171 22 Solna

Kundtjänst:
0200-33 35 35 

Till Convinis visselblåsarkanal

Sollentuna

Sidensvansvägen 8
192 55 Sollentuna

Göteborg

August Barks gata 26
421 32 Västra Frölunda

Malmö

Krusegatan 34
212 25 Malmö 

Berlin

Convini Deutschland GmbH
Sachsenhausener Straße 23a

16515 Oranienburg

Kurrar magen på jobbet? Prova Convini gratis i 30 dagar!

Vi finns här och hjälper dig gärna vidare till bästa tänkbara lösning för just din arbetsplats. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

yellow ring