Mat på jobbet

Fördelarna med att erbjuda mat på jobbet är många. Det kan till exempel vara den där frukosten som inte hanns med, lunchlådan som glömdes hemma eller mellanmålet som kan kicka liv i vilken trött eftermiddag som helst. Eller varför inte spontanglassen i vårsolen och nötpåsen inför lunchträningen. Faktum är att nyttan visar sig varje gång någon öppnar kylen...

viol ring
Convinibutiken

Från small till x-tra large... och allt däremellan

Oavsett om ni är det lilla företaget med några få anställda eller är en stor företagsgigant med hundratals magar att mätta, hjälper vi er med en skräddarsydd butikslösning anpassad just för er. Sortimentet anpassas självklart efter era unika önskemål. Vi ger oss inte förrän ni är nöjda! 

 

Till Convinibutiken

Sortiment

Något för alla - alltid

I Convinibutiken hittar du fräscha sallader, goda färska färdigrätter, smarriga frukostmackor, mättande wraps, nyttiga smoothies, kylda drycker, glass, nötter och bars. Vi samarbetar med både välkända leverantörer och lokala producenter och sätter ihop ett sortiment som ska kunna tillgodose alla dina behov under arbetsdagen.

Så låt oss hjälpa er med en energiboost. Från frukosttid - till övertid! 

Mat på jobbet i 3 steg

1. Du väljer lösning

Har ni ett stort eller litet kontor? Vi sätter ihop en lösning som passar era behov.

2. Vi installerar

Vi installerar kylen med mat, fyller på och ser till att det alltid fungerar och är påfyllt.

3. Ni handlar

Nu kan ni handla mat när ni vill! Köpen görs med Conviniappen - snabbt och enkelt!

yellow ring

Frågor & svar - Convinibutiken

Alla frågor

Ett ledigt utrymme och ett helt vanligt eluttag är allt som behövs (dvs 230 V, 10A)! Convinibutiken finns i flera olika storlekar. Vår allra minsta butik mäter 1,20 m i bredd och 2,06 m i höjd. En normalstor butik innehåller en kyl, en frys och ett mindre sk "mitt-kabinett" däremellan. 

Alla frågor

Enklaste svaret  - vi är som en mindre "Grab & Go"-butik på ICA eller Coop. Dvs vi erbjuder ett fräscht färdigmatserbjudande med allt ifrån matiga sallader, Gooh-rätter, baguetter och goda wraps, till fräscha frukostmackor, smoothies, juicer, nötter, energibars och mer därtill..! Innehållet i just er butik anpassas dessutom kontinuerligt utifrån hur efterfrågan ser ut på just ert företag. 

Vi får ofta kommentarer om att vi är överraskande prisvärda! Framförallt då vi ju finns så nära inpå, på arbetsplatsen. Vi jämför oss inte med den övriga servicehandeln, utan siktar på att vara jämförbara med prisnivån i den lokala ICA-butiken. Därtill hittas även trevliga kampanjerbjudanden i vår populära Conviniapp (som hittas där appar finns). 

Alla frågor

Det är enkelt! Fyll i formuläret längst ner på sidan så kontaktar vi dig för att komma överens om en lämplig tid och plats för en installation. Ni är sedan fria att testa vår Convinibutik i 30 dagar, helt kostnadsfritt och förstås utan förpliktigelser..!

Här hittar du oss

Stockholm

Industrivägen 7
171 22 Solna

Göteborg

August Barks gata 26
421 32 Västra Frölunda

Malmö

Krusegatan 34
212 25 Malmö

Uppsala/Västerås

Bergsbrunnagatan 22
753 23 Uppsala

viol ring

Titta in (virtuellt) på en kopp kaffe! ☕

Vi finns här och hjälper er gärna vidare till bästa tänkbara lösning för just er arbetsplats. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

yellow ring