Våra kaffemaskiner

Kaffemaskiner i världsklass

Oavsett era behov, antal anställda, önskemål om bryggkaffe eller krämiga cappuccinos så har vi garanterat den kaffemaskin som passar just er! Vi brukar säga att de enda kaffemaskiner vi inte har, är de som inte håller måttet. Därför samarbetar vi enbart med de absolut bästa tillverkarna av kaffe- och espressomaskiner som finns på marknaden. Det viktigaste för oss är att vi tillsammans med er hittar just den kaffemaskin som passar ert företag och era behov som bäst.

Jag vill veta mer!

Våra kaffemaskiner

Framtidens fikalösningar är här!

Här hittar du moderna uppkopplade kaffemaskiner, i smakfull design som underlättar för dig som användare och samtidigt ger en trevligare upplevelse med tydliga skärmar och en inbjudande kommunikation. Med en mjukvara som automatiskt kalibrerar smakparametrarna för att alltid leverera en kaffeupplevelse över det vanliga. Precis lika bra som på ditt favoritcafé. Så välkommen - till framtidens kaffemaskiner som hittas här!

yellow ring
  • Kaffemaskiner

Cimbali S15

Espressomaskinen många har väntat på, byggd i återvunna material och med Energy Saving Mode som standard. Bäst i klassen!

Cimbali S20

Italienska La Cimbali har gjort det igen. Utifrån sin omfattande erfarenhet av manuella och helautomatiska espressomaskiner har man tagit fram en maskin, perfekt för det medvetna kontoret – La Cimbali S20. 

Cimbali S30

Återigen har en fantastiskt användarvänlig och helautomatisk espressomaskin från italienska La Cimbali slagit världens kaffeälskare med häpnad. Espressomaskinen för dom med lite högre krav.

De Jong Edge

Holländska de Jong DUKE har utvecklat, designat och byggt innovativa kaffemaskiner i över 60 år..! All denna erfaren­het har resulterat i deras helt nya kaffemaskinsserie - EDGE.

De Jong Nio

Maskinen har en prisbelönt design och alla de funktioner du förväntar dig på en komplett kaffemaskin. Den fina och stilrena utsidan runt om maskinen gör att den passar väl in på sobra platser. Dessutom anser vi att maskinen är ett mästerverk då funktioner som att göra rent, tömma sump och fylla på bönor sköts från utsidan genom funktionen ”Closed door cleaning”.

De Jong Zia

Zia är en elegant och modern kaffemaskin med stor touchskärm. Maskinen har en så kallad Coex-brygg som innebär att den anpassar bryggtryck beroende på dryck. Maskinen är utrustad med två kvarnar som möjliggör att den kan brygga både en äkta espresso men även en färskbryggd kopp kaffe.

Eversys E4

Att Schweiz är hemvist för urstark design och teknikkompetens är ingen nyhet. Att Eversys espressomaskiner erövrat världen på bara sex år kommer inte heller som någon överraskning.

Eversys Enigma

NYHET 2021! Ersätter Eversys E4, mer info kommer..

Thermoplan BW4C Twin

Troligtvis den mest kompakta helautomatiska kaffemaskinen på marknaden. BW4C i
standardutförande kommer med en inbyggd mjölkkyl och mäter endast 40 cm i bredd.
Den har ett unikt modulsystem och övertygar därtill med sin design.

Jura X10

Jura X10  En lättplacerad & toppmodern espressomaskin för det lilla kontoret eller kundytan där design &
enkelhet är lika viktigt som smaken. 

Jura Giga X8c

Jura är ett varumärke som många kaffekonnässörer i Skandinavien har en god relation till. Och det finns många anledningar till att kaffemaskiner från Jura ligger högt på önskelistan.

WMF Cafemat

Med WMF Cafemat kan du brygga såväl stora mängder kaffe som kopp för kopp.
En helautomatisk färskbryggmaskin med mycket stor kapacitet helt enkelt!

Välkommen in på en kopp kaffe!

Att bestämma sig för en kaffelösning är mycket enklare om man får klämma, känna och framförallt smaka. Därför rekommenderar vi alltid ett besök i något av våra showrooms som finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Så, varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor eller funderingar eller om du vill titta in på en riktigt schysst kopp kaffe!

Låt oss hjälpa er vidare! ☕

Vi hjälper er gärna att hitta den bästa tänkbara kaffelösningen för just er arbetsplats. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!