Våra kaffemaskiner

Framtidens kaffemaskiner

Användarvänliga och snygga. Uppkopplade kaffemaskiner som både underlättar för användaren och samtidigt ger en trevligare upplevelse med tydliga skärmar och inbjudande kommunikation. Mjukvara som själva finjusterar inställningarna på maskinerna för att alltid leverera den perfekta koppen kaffe. Framtidens kaffemaskiner är redan här!

Har du ett behov, så har vi kaffemaskinen. Vi brukar säga att de enda kaffemaskiner vi inte har är de som inte håller måttet. Vi hyr ut och servar en mängd olika modeller och samarbetar med marknadens bästa leverantörer såsom La Cimbali, Eversys, de Jong DUKE och Jura. Men, det absolut viktigaste för oss är att vi gemensamt med dig hittar en lösning som passar just ditt företag.

Har du frågor eller funderingar kring vårt urval av kaffemaskiner är du alltid varmt välkommen att kontakta oss!

La-cimbali-web-1
wmf-logo
Jura_Logo.svg
eversys-logo
dejongduke
  • Kaffemaskiner

La Cimbali S20

Italienska La Cimbali har gjort det igen. Utifrån sin omfattande erfarenhet av manuella och helautomatiska espressomaskiner har man skapat sitt senaste mästerverk – La Cimbali S20.

Eversys E4

Att Schweiz är hemvist för urstark design och teknikkompetens är ingen nyhet. Att Eversys espressomaskiner erövrat världen på bara sex år kommer inte heller som någon överraskning.

De Jong Edge

2017 var ett väldigt speciellt år för holländska de Jong DUKE som firade 120 år som företag och det faktum att de har utvecklat, designat och byggt innovativa kaffemaskiner i 60 år. All denna erfaren­het har resulterat i deras helt nya kaffemaskinsserie - EDGE.

Cimbali S30

Återigen har en fantastiskt användarvänlig och helautomatisk espressomaskin från italienska La Cimbali slagit världens kaffeälskare med häpnad.

Jura Giga X8c Professional

Jura är ett varumärke som många kaffekonnässörer i Skandinavien har en god relation till. Och det finns många anledningar till att kaffemaskiner från Jura ligger högt på önskelistan.

De Jong Nio

Maskinen har en prisbelönt design och alla de funktioner du förväntar dig på en komplett kaffemaskin. Den fina och stilrena utsidan runt om maskinen gör att den passar väl in på sobra platser. Dessutom anser vi att maskinen är ett mästerverk då funktioner som att göra rent, tömma sump och fylla på bönor sköts från utsidan genom funktionen ”Closed door cleaning”.

Zia

Zia är en elegant och modern kaffemaskin med stor touchskärm. Maskinen har en så kallad Coex-brygg som innebär att den anpassar bryggtryck beroende på dryck. Maskinen är utrustad med två kvarnar som möjliggör att den kan brygga både en äkta espresso men även en färskbryggd kopp kaffe.

Eversys Cameo

Eversys lanserade sina första espressomaskiner så sent som 2012. Sedan dess har de etablerat sig som ledande gällande kvalitet, driftssäkerhet och möjligheten att koppla upp sina maskiner.

Titta in (virtuellt) på en kopp kaffe!

Vi finns här och hjälper er gärna vidare till bästa tänkbara lösning för just er arbetsplats. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!