Ett schysst kaffesortiment

Kontakta oss

Hållbart kaffe är framtiden!

Att kaffet vi dricker behöver vara hållbart med ett minimalt klimatavtryck är för oss en självklarhet. Men det är även viktigt att vårt kaffe håller hög kvalitet och att det är odlat under schyssta förhållanden. Därför har vi valt ut vårt kaffesortiment med stor omsorg. Majoriteten av allt vårt kaffe kommer från hållbart certifierade kaffegårdar, där odling sker med omtanke för både människa och miljö. Vi erbjuder specialkaffe från mindre lokala hantverksrosterier, espressokaffe från italienska familjerosterier och självklart även klassiska kaffesorter från våra välkända svenska kafferosterier. 

Kersh_logo_complete_BLACK-01-3
morgon2 logo
AN_pos_PMS872-1
Varesina logo-1
Zoegas logo
lavazza-vector-logo

Några som använder våra tjänster

Kersh_logo_complete_BLACK-01-4

Kvalitet och smak

Vi älskar kaffe och vi vill att våra kunder ska få möjligheten att uppleva hur ett riktigt gott kaffe på jobbet ska smaka. Det är många faktorer som spelar in, och oavsett nivå på kaffemaskin så är kvaliteten på kaffebönorna och rätt smakkalibrering det som verkligen gör skillnad. Förutom att vi noggrant väljer ut vårt kaffesortiment så ser våra certifierade baristor och smakexperter till att ni hittar ert favoritkaffe, idealiskt för just er kaffemaskin och era smakpreferenser. Det kallar vi smakcertifierat kaffe.

 

Läs mer här

Tre lokala kafferosterier

Kersh Kafferosteri

Lokalt hantverksrostat premiumkaffe 

Kersh Kafferosteri startade på Södermalm 2010 med en liten handvevad trumrost som Aadel Kersh hade fått av sin farmor i Palestina. På gasspisen började Aadel experimentera med att rosta kaffe samtidigt som idéen om att starta ett riktigt kafferosteri växte fram. Kaffet rostas idag i det nya rosteriet i Gustavsberg med en Joper rostmaskin från Portugal. Idén är att rosta kaffebönor som kommer från enskilda gårdar och kooperativ, områden där kaffebären vuxit och förädlats under schyssta omständigheter med vördnad för både kaffebönderna och miljön. Hållbart hela vägen till kaffekoppen med kärlek för råvara och passion för hantverk.

Läs mer

Varesina Caffè

100 år av passion och tradition!

Den första koppen kaffe från Varesina Caffè serverades redan 1919, när det lilla familjerosteriet bedrev sin verksamhet i den historiska stadskärnan i staden Varese norr om Milano. Drömmen om att servera ett kaffe av högsta kvalitet är idag inte längre bara en dröm. Stefano och Paolo Maffina som är söner till Abramo Maffina som en gång startade Varesina Caffé, driver nu rosteriet vidare med mycket ödmjukhet och passion. Idag är det ett toppmodernt och certifierat rosteri som är erkänt som ett av Italiens främsta kafferosterier. Kaffet rostas enligt gamla traditionella recept, med passion och precision och med avancerad teknik för bästa möjliga kvalitet. 

Läs mer

Arvid Nordquist Kafferosteri

Kafferosteri med anor och miljöfokus

Arvid Nordquist är ett anrikt svenskt familjeföretag som sedan starten 1884 har fokuserat på smakupplevelser och kvalitet, och är idag även ledande när det kommer till hållbarhet. Arvid Nordquist är ett anrikt men toppmodernt kafferosteri där allt råkaffe som köps in kommer från hållbart certifierade kaffegårdar som garanterar odling med hänsyn till människa och miljö. Dessutom är allt kaffe klimatkompenserat för den påverkan som fortfarande återstår. Kaffebönorna är noggrant utvalda för att matcha de högakvalitetskraven som Arvid Nordquist har. Alltid 100% Arabica, god smak och ännu godare eftersmak.

Läs mer

Några av våra kaffecertifieringar

Eu lövet
krav_marke_farg
RA_Seal_Core_Green_and_White_RGB-e1602838216833
FM_RGB

zbf-logga-liggande

Sedan flera år tillbaka har vi kopplat vårt eget unika specialkaffe Tajiri till ett hållbarhetsprojekt i samarbete med Zelmerlöv & Björkman Foundation. Genom detta projekt går en del av intäkterna till att bygga skolor och andra förnödenheter för att hjälpa utsatta barn och ungdomar i Kenya, ett land där några av världens bästa kaffen växer. 

Våra teer

Handplockat te från Sri Lanka

Är det något vi älskar nästan lika mycket som kaffe så är det såklart te! Tedrickarna ska självklart bli lika nöjda och glada som de som dricker vårt kaffe. Vi har ett unikt, handplockat sortiment av hållbart certifierade teer från de främsta varumärkena - alltifrån Supertea från Teministeriet, till det omåttligt populära Pukka eller det lite lyxigare ceylonteet från Bogawantalawa på Sri Lanka.

Övrigt sortiment

Beställ smidigt via vår webshop

Som kund hos oss beställer ni allt som behövs för en perfekt fika på kontoret, smidigt och enkelt via vår webshop. Här hittas lyxiga chokladsticks från Valrhona, take-awaymuggar, mjölk/växtbaserad mjölk, småkakor och servetter - ja allt som kan tänkas behövas för den kompletta kaffeupplevelsen på kontoret! 

Får det lov att vara en kopp nyrostat kaffe? ☕

Vi finns här och hjälper dig gärna till ett godare och roligare kaffe på din arbetsplats. Självklart med hållbarhet och smak i fokus. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!