Arvid Nordquist kaffe

Smakupplevelser och kvalitet med Arvid Nordquist kaffe

Det svenska familjeföretaget Arvid Nordquist har funnits sedan 1884 och har sedan dess kommit att bli en av Sveriges starkaste kaffevarumärken. Med passion för delikatesser, goda smaker och hållbarhet har Arvid Nordquist kaffe både blivit en favorit i köken hemma och på arbetsplatser. Kvalitet är grunden till framgång. Vilket märks på både smaken och eftersmaken då kafferosteriet lägger mycket fokus på hållbarhet med hänsyn till både människa och miljö.

Arvid Nordquist är en av de lokala kafferosterier som Convini är stolta att samarbeta med. Vi ser till att du och dina medarbetare alltid kan njuta av riktigt gott kaffe från rosteriet på kontoret!

Meglio Espresso - endast hos Convini!

Tillsammans med Arvid Nordquist har vi tagit fram en premium espressoblandning helt unik för Convinis kunder. En ovanligt balanserad espresso med toner av rostade hasselnötter och mjölkchoklad, självklart är den både klimatkompenserad och Rainforest Alliance ceritifierad!

Arvid Nordquist kaffe till kontoret

Smakcertifierat kaffe

Som kund hos Convini, som har en kaffemaskin från oss blir du väl omhändertagen av våra baristor, produktspecialister och kaffeansvariga och ser till att ni alltid har schysst kaffe på kontoret.

I vårt sortiment hittar du kaffesorter från Arvid Nordquist som Ethic Harvest, Chefs Blend, helt unika Meglio Espresso eller varför inte Senoras med kaffebönor från odlingar som drivs av kvinnor. Oavsett vilket kaffe ni väljer så består det av 100 % certifierade Arabicabönor från hållbara kaffegårdar.

ARVID NORDQUIST KAFFE

Hållbarhet och Arvid Nordquist kaffe

Som ett av Sveriges främsta kafferosterier tar Arvid Nordquist stort ansvar för klimat och hållbarhet. Allt råkaffe som köps in kommer från certifierade odlare där de värnar om både människan och miljön. Miljöfokuset slutar inte bara där. Allt kaffe som köps in är dessutom klimatkompenserat för påverkan som återstår.

Hos oss på Convini hittar ni bland annat Arvid Nordquist kaffe med följande certifieringar:

HÅLLBARHET

Convini älskar hållbart certifierat kaffe

Att arbeta med hållbarhet är lika viktigt för oss som det är för Arvid Nordquist.

Vi vill att ni ska kunna njuta av hållbart certifierat kaffe med minimalt klimatavtryck och som har odlats i schyssta förhållanden. Därför är 100% av kaffet vi levererar till kontor och arbetsplatser hållbart certifierat!

Dessutom när vi kommer ut till er arbetsplats för att fylla på med mer kaffe så gör vi också det så miljövänligt vi kan med eldrivna transportbilar och 100 % fossilfria bränslen.

Är du intresserad av att dricka ett bättre kaffe på kontoret?

Vi finns här och hjälper dig gärna vidare till ett sinnesschysst kaffe på jobbet! Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Convini skyddar och respekterar din integritet. Genom att skicka in formuläret godkänner du att vi får lagra och behandla dina personuppgifter enligt vår sekretesspolicy.

JURA espressomaskin till företag