Convinibutiken

Ert eget "Inhouse Café", öppet 24/7

Convinibutiken

Liten, mittemellan eller stor. Flexibel, anpassningsbar och otroligt omtyckt!

Convinibutiken har ställts ut på företag i 25 års tid (vi jubilerar i år - hurra!) och finns idag på över 1600 arbetsplatser. Jo, du läste rätt! Ettusensexhundra! Galet, tycker vi då det kändes som igår :)

En av nycklarna till vår framgång tror vi är just vår flexibilitet och kundanpassning. Butiken går att både öka upp och ner i storlek. Så att den ska kunna passa alla olika varianter av företag och behov. Bra va?   

viol ring

Från XS till XXXL

En liten butik med mycket energi

Vår allra minsta Convinibutik består av en kyl och en frys, ett litet mittskåp och en digital touchskärm. En liten butik som trots sin storlek rymmer många varor. Och, sortimentet? Ja, det är ni självklart med och styr. En yteffektiv butik, lämplig för det lite mindre företaget. Intressant! Låt oss veta mer!

En stor butik med massor av energi

Vår lite större butik har vi utökat med +1 kyl. Den går givetvis även att få ännu större, helt utifrån era specifika behov och önskemål.

I den här butiken ryms ännu lite mer god energi i form av både fler artiklar och smakvarianter. Allt utifrån era önskemål. Passar perfekt på det lite större företaget!     

Intressant! Låt oss veta mer!
Om vårt sortiment

Hälsa. Njutning. Hållbarhet. Och Variation - allt i ett!

Vi vill hjälpa dig och dina kollegor att kunna nå sitt bästa jag - varje dag - på jobbet. En ambition som vi vill tydligt ska speglas varje gång du öppnar Convinibutiken. 

Vi vill inspirera och göra hälsosam mat och dryck lättillgängligt under arbetsdagen. Men, vi lever även efter filosofin att njutning och att ibland kunna sätta guldkant, hör det goda livet till. Vi fokuserar på hållbarhet i alla dess aspekter och vill underlätta för ett medvetet hållbart val. I alla led. Variation är en del av vårt DNA. Visste du exempelvis att vi under 2020 lanserat närmre 200 nyheter i våra butiker? 

96%

av svenskarna upplever att de jobbar mindre målinriktat på tom mage

Info ring

Mat från Convini - i 3 steg

1

Du väljer

Stor eller liten butik? Vi utgår från era behov och sätter ihop en lösning som gör jobbet på bästa sätt hos er. 

2

Vi installerar och fyller på

Våra skickliga tekniker fixar allt. En lämplig yta och ett eluttag är allt som behövs! Er egna butiksansvariga fyller sedan på er butik så ofta ni behöver. 

3

Medarbetarna handlar

Köpen görs enkelt med Conviniappen. Här kan du även "hjärta" de produkter du gillar för att säkerställa att de finns i just din Convinibutik! 

Mat på jobbet - i stort och smått:

  • Ett brett utbud med alltifrån frukost och lunch till goda mellanmål
  • Välkända varumärken och spännande nyheter
  • Skräddarsytt innehåll som passar just er
  • Något för alla smaker
  • Öppet 24/7

Något för alla - alltid

Vi strävar efter att alla ska kunna hitta sina favoriter i våra kylar - från frukosttid till övertid.

Kundcase

Våra kunder berättar

Vi är oerhört glada och stolta över att ha så många kunder som gillar det vi gör. Här kan du läsa om vad några av dom har att säga om oss och vårt erbjudande;

Titta in (virtuellt) på en kopp kaffe! ☕

Vi finns här och hjälper er gärna vidare till bästa tänkbara lösning för just er arbetsplats. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!