Så enkelt kan du få en Convinibutik till din arbetsplats

Du kanske tror att det är svårt och krångligt att få en Convinibutik installerad på din arbetsplats? Eller att det innebär en massa merjobb för dig som arbetsgivare när den väl är plats? Tvärtom Convini är superenkelt! Här delar vi med oss av 4 enkla steg på vägen till att skaffa en Convinibutik till din arbetsplats.

1. Ett enkelt eluttag är allt som behövs

Allt som behövs för att installera en Convinibutik är ett helt vanligt eluttag och en plats där butiken kan stå. När det gäller lämpligt utrymme för butiken kan vi givetvis hjälpa till att hitta en skräddarsydd lösning som passar just era lokaler.

2. Vi sköter installationen

Våra skickliga tekniker sköter självklart sedan installationen av er butik. När den väl är på plats anordnar vi en så kallad butiksinvigning, som är ett väldigt uppskattat event bland våra kundföretag. Då kommer en eller flera representanter från oss att vara på plats och träffa era anställda och berätta mer om hur allt fungerar i praktiken och hjälpa dem att komma igång. Alla som signar upp sig får också en välkomstpresent i form av 75 kronor på sitt Convinikort. 

3. Ingen administration för arbetsgivaren

Som arbetsgivare behöver ni heller inte administrera era anställdas köp – det sköter vi. Varje anställd registrerar ett personligt Convinikort som också är direktkopplat till vår app. Alla köp görs sedan via kortet eller appen och debitering sker en gång i månaden via det betalsätt som den anställde själv valt. Alla frågor kring köp kan hänvisas till vår kundtjänst, som finns tillgänglig på telefon, mejl och sociala medier alla vardagar mellan kl 817.

4. Ni handlar – vi fyller på

Varje arbetsplats får en så kallad butiksansvarig från Convini som kommer och fyller på er butik med produkter så ofta som ni behöver. Den butiksansvarige ansvarar för sortimentet och skräddarsyr ert utbud utefter vad ni handlar och efterfrågar. Som arbetsgivare behöver ni alltså inte lägga tid på krångliga beställningar av produkter.

Låter det intressant?

***

Du vet väl att vi ger alla våra nya kunder chans att testa en Convinibutik kostnadsfritt i 30 dagar? Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer!

Författare:

Mer läsning

Hur ofta ska man äta fisk?

7 tips på mättande mellanmål

3 anledningar till att ta fikapaus på jobbet

JURA espressomaskin till företag