Vinnarna är utsedda!

Stort tack till er som tyckt till om Convini!

För en tid sedan skickade vi ut en enkät till alla er som handlat i våra Convinibutiker under året som gått, för att ta reda på vad ni tycker om oss och hur vi kan bli bättre. Vi blev fullkomligt överösta av feedback! 

Vi är verkligen tacksamma för vartenda ett av alla tusentals svar. Många av er är väldigt nöjda, vilket vi förstås är superglada för! En del har påpekat vad vi är mindre bra på och hur vi kan bli bättre, vilket vi är ännu mer tacksamma för – det ger ju oss chansen till förbättring! Bland alla fantastiska och engagerade förbättringsförslag har en oberoende jury på Convini utsett tre vinnare som får varsitt par AirPods.

Vi säger tack för hjälpen och stort GRATTIS till följande personer: 

  • Mathilda Karlsson, Cora Music
  • Simon Romby, Inmotion
  • Alex Aalto, Stenlundsgruppen 


Frågor som engagerar

Många har haft idéer och önskemål kring vilka produkter man tycker ska ingå i vårt sortiment och hur vi bör anpassa det utifrån olika kundföretag och individer. Även insatser för att minska matsvinn och hantering av förpackningar engagerar. Ännu smidigare betalningar och fler smarta app-funktioner eftersöks också. Vi märker dessutom att intresset för hållbarhetsfrågor är fortsatt stort och att vi behöver berätta mer om både vad vi redan gör på hållbarhetsområdet och om våra framtida hållbarhetsplaner.

Vi lyssnar på er och kavlar upp ärmarna – vi ska bli bättre!

Tack igen till alla er som tagit er tid & för att ni hjälper oss att vidareutvecklas! 

Författare:

Mer läsning

Billiga och nyttiga mellanmål i Convinibutiken

Hälsosamma resultat av Convini Challenge!

Stort tack till er som tyckt till om Convini!

JURA espressomaskin till företag