Convini@home

Convini@home – en butik för din bostadsrättsförening

Jobbar du också hemifrån och saknar din arbetsplats? Vi är många som längtar tillbaks till kollegorna och gemenskapen just nu. Vi vet också att många saknar Convinibutiken på jobbet. Därför erbjuder vi, såhär i pandemitider, Convini@home – en Convinibutik för hemmajobbare! Med en smart butik i bostadsrättsföreningen kan du och dina grannar ha fortsatt smidig och trygg tillgång till fräscha luncher, hälsosamma mellanmål och uppfriskande drycker, även på hemmaplan. BRF Västermalms Atrium på Kungsholmen i Stockholm var först ut att testa.

Bra energi på hemmakontoret

Under 2020 har arbetsvanorna förändrats drastiskt. Distansarbete, zoom-möten och hemmakontor har blivit en vardag för många. Och vi får nog räkna med att detta kommer fortgå en tid framöver. Därför blir det ännu viktigare att ordna en bra arbetsmiljö på hemmaplan. 

Convini vill hjälpa människor i arbete att må bra och prestera bättre. Oavsett om jobbet sker på kontoret eller hemma. Vi startade därför ett pilotprojekt tillsammans med bostadsrättsföreningen BRF Västermalms Atrium på Kungsholmen i Stockholm. Här ingår 165 bostadsrätter och de boende har under det gångna året fått chans att testa en Convinibutik.

Så funkar Convini@home hos BRF Västermalms Atrium

Butiken är placerad i trapphuset på entréplanet i en av byggnaderna. Det hela fungerar precis som på en arbetsplats eller ett kontor; Convini sköter allt från att installera butiken till att regelbundet fylla på hyllorna med lunchrätter, drycker och mellanmål, med samma prisnivå som i den lokala ICA-butiken. De boende har alltid snabb och smidig tillgång till energi och handlar enkelt med appen. En trygg och bekväm service som gör arbetsdagen både smidigare och godare. 

Maria_hubs

”-Möjligheten att ha en Convinibutik i vår bostadsrättsförening har blivit en superuppskattad förmån för våra medlemmar. Närmare och mer lättillgängligt kan det inte vara. Själv sitter jag hemma och jobbar och tycker det är jättebra att ha möjligheten att köpa lunch från butiken, som ett bra komplement helt enkelt”, säger Maria Nordbrandt, en av de boende i föreningen. ”Även utanför arbetstid är det en bekväm lösning för hela familjen. Och, vår son uppskattar förstås glassarna lite extra”, berättar Maria.

Convinibutiken lockar fler boende

Fler nöjda tillrop från boende i BRF Västermalms Atrium hörs från Abraham Engelmark:

”-Convini@Home har varit fantastisk för mig och min familj! Det är skönt att veta att butiken alltid finns nära till hands i vardagslivet. Man kan ta en frukost på språng, ett mellanmål på väg in i hissen efter dagishämtning eller ett extra snacks när man ”BARA ska se ETT avsnitt till” av den där TV-serien sent på kvällen. Idén med en liten kiosk i trapphuset till en bostadsrättsförening är faktiskt helt genialisk! Butiken hjälper oss att få livet att flyta på smidigare och för oss samman. I vårt fall har den till och med fått vänner till oss att köpa lägenhet i samma trapphus..!” säger Abraham Engelmark.

Fler bostadsrättsföreningar ges nu chansen

Efter detta lyckade pilotprojekt öppnar vi nu upp för fler bostadsrättsföreningar som vill testa en Convinibutik. ”-Det känns helt rätt i tiden och vi är otroligt glada att vi nu kan ge fler tillgång till trygg och smidig energi även då de arbetar hemifrån”, säger Niclas Dorfh, försäljningschef på Convini.

Är du också intresserad av möjligheten att få en Convinibutik till just din bostadsrättsförening? Kontakta oss redan idag för mer information!

 

 

 

Författare:

Mer läsning

Billiga och nyttiga mellanmål i Convinibutiken

Hälsosamma resultat av Convini Challenge!

Stort tack till er som tyckt till om Convini!

JURA espressomaskin till företag