Vatten på jobbet

Vatten på jobbet

Låt oss hjälpa er boosta er vätskenivå

En vattenautomat på jobbet ger er tillgång till fräscht kolsyrat och filtrerat vatten 24/7. Ni minskar dessutom er hantering av återvinning och sophantering, med det stora pluset att ni på samma gång sparar vår miljö. En win-win-win helt enkelt! Genom att erbjuda ett riktigt gott, väl kylt och filtrerat vatten på jobbet hjälper ni dessutom era medarbetare till en bra vätskenivå. Vilket är livsviktigt för att vi ska kunna nå vårt bästa jag. Visste du att vi bör dricka minst 8 glas vatten per dag? 

 

blue ring

Vatten på jobbet

En vattenlösning på din arbetsplats kan se ut på flera olika sätt. Det vanligaste är att ha en snygg och smidig vattenkran där själva kylaggregatet placeras dolt i ett underskåp. Vi erbjuder även fristående vattentorn i snygg design som går att placera på valfri plats, så länge det finns tillgång till vatten och el. Att ha tillgång till kallt och kolsyrat vatten är både lyxigt och bra för hälsan!

 

Jag vill veta mer!

Vatten - i två steg

1

Ni väljer

Vill ni ha ett fristående vattentorn eller en snygg kran inbyggd i bänken? Stilla eller kolsyrat vatten? 

2

Vi installerar

Vi installerar snabbt och enkelt och ser sedan till att er vattenlösning flyter på som rinnande vatten (ursäkta vitsen, men vi kunde inte låta bli ;)

  • Vatten

Triton

Med sitt nätta format och stilrena design är den som klippt och skuren för såväl pentryt som konferensrummet och serverar både kylt kolsyrat och kylt naturellt vatten.

Albatross 2

När placering och utformning är lika viktigt som funktion och kapacitet är ett inbyggt system med fristående kran ofta det bästa alternativet för en perfekt vattenlösning.

Frågor & svar

Jo, det märker ni enkelt genom att det kolsyrade vattnet rinner långsamt med en tunn stråle utan bubblor. Om så är fallet hjälper vi er snabbt tillrätta! Ring vår Kundjänst på 0200-33 35 35 och ha gärna kranens ID-nummer (5 siffror) tillgängligt. De hittas på aggregatet/kranpelaren.

En av våra trevliga tekniker kommer sedan ut och hjälper er, allt som oftast inom bara några arbetstimmar!

Det brukar vara enkelt fixat! Starta om maskinen genom att dra ur strömkontakten ett par sekunder och sätt sedan tillbaka den. Fungerar det nu? Om inte, ring vår Kundtjänst på tel 0200-33 35 35 och gör en felanmälan så skickar vi en av våra tekniker till er. De kommer vanligtvis ut och hjälper er inom några arbetstimmar!

 

Det är enkelt! Fyll i formuläret längst ner på sidan så ordnar vi gott vatten på er arbetsplats inom kort!

Vi hjälper er gärna till bästa tänkbara lösning på er arbetsplats.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!