Vatten på jobbet

Vatten på jobbet

Låt oss hjälpa er boosta er vätskenivå

En vattenautomat på jobbet ger tillgång till fräscht kolsyrat och filtrerat vatten, 24/7. Vi minskar dessutom på hanteringen av återvinning och sophantering, med det stora pluset att vi på samma gång sparar vår miljö. En win-win-win helt enkelt! Genom att erbjuda ett riktigt gott, väl kylt och filtrerat vatten på jobbet hjälper vi dessutom våra medarbetare till en bra vätskenivå. Vilket är livsviktigt för att vi ska kunna nå vårt bästa jag. Visste du att vi bör dricka minst 8 glas vatten per dag? 

 

Kontakta oss
blue ring

Vatten på jobbet

En vattenlösning på er arbetsplats kan se ut på flera olika sätt. Det vanligaste är att ha en snygg och smidig vattenkran där själva kylaggregatet placeras dolt i ett underskåp. Vi erbjuder även fristående vattentorn i snygg design som går att placera på valfri plats, så länge det finns tillgång till vatten och el. Att ha tillgång till kallt och kolsyrat vatten på jobbet är både lyxigt och bra för hälsan!

 

Jag vill veta mer!

Vatten - i två steg

1

Ni väljer

Vill ni ha ett fristående vattentorn eller en snygg kran inbyggd i bänken? Stilla eller kolsyrat vatten? valet är ert!

2

Vi installerar

Vi installerar snabbt och enkelt och ser sedan till att er vattenlösning flyter på som rinnande vatten (ursäkta vitsen, men vi kunde inte låta bli.

  • Vatten

Triton

✓ Pro2 kylaggregat
✓ Naturellt och kolsyrat
✓ Finns i svart och vitt

Med sitt nätta format och stilrena design är den som klippt och skuren för såväl pentryt som konferensrummet och serverar både kylt kolsyrat och kylt naturellt vatten.

Läs mer

Albatross 2

✓ 2 tappkranar
✓ Naturellt och kolsyrat
✓ Finns i krom och vitt

När placering och utformning är lika viktigt som funktion och kapacitet är ett inbyggt system med fristående kran ofta det bästa alternativet för en perfekt vattenlösning.

Läs mer

Frågor & svar

Det är enkelt! Fyll i formuläret längst ner på sidan så ordnar vi gott vatten på er arbetsplats inom kort!

Det fixar vi enkelt genom att förse er med våra fräscha kannor som enkelt kan fyllas med kylt, filtrerat både stilla & kolsyrat vatten till era möten. Dessutom slipper vi all onödig miljöpåverkan som burkar och flaskor ju faktiskt för med sig. Vi kan lova att det kommer uppskattas!

Jo, med en vattenmaskin på jobbet kommer era medarbetare med allra största säkerhet att dricka mer vatten. Vilket är bra för deras hälsa! Med smidiga (och snygga!) vattentorn har ni alltid tillgång till ett både gott och perfekt kylt vatten, som dessutom är filtrerat. Och, den törstiga kan välja mellan både stilla & kolsyrat. Dessutom slipper ni både den onödiga logistiken och den miljöpåverkan som ev. returburkar för med sig. 

Inga problem! Då hör ni av er till oss så kommer vi ut och hjälper er att fylla på med ny kolsyra. Ring vår Kundtjänst på tel 0200-33 35 35 och gör en felanmälan så skickar vi en av våra tekniker till er. De kommer vanligtvis ut och hjälper er inom några arbetstimmar! Och givetvis tar vi även hand om era tomma kolsyrepatroner. 

Jo, det märker ni enkelt genom att det kolsyrade vattnet rinner långsamt med en tunn stråle utan bubblor. Om så är fallet hjälper vi er snabbt tillrätta! Ring vår Kundjänst på 0200-33 35 35 och ha gärna kranens ID-nummer (5 siffror) tillgängligt. De hittas på aggregatet/kranpelaren.

En av våra trevliga tekniker kommer sedan ut och hjälper er, allt som oftast inom bara några arbetstimmar!

Kontakta oss och boosta vätskenivån på ert jobb!

Vi hjälper dig gärna till en vattenlösning som passar din arbetsplats. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!