Karriär

Convinis framgång har många ansikten

Har du glöden som krävs för att bygga starka relationer med kunder och kollegor? Delar du vår passion för mat och kaffe och har modet att hänga med på en resa i personlig utveckling? Härligt! Välkommen att läsa mer.

Hur Convini är du?

Bra relationer betyder allt och din relation med oss på Convini bygger på att vi delar vissa grundläggande värderingar, spelregler och har rimliga förväntningar på varandra och framtiden. Därför är det intressant att få en aning om hur vi matchar varandra. Gör vårt snabbtest och se!

 

  • Ett tydligt ställningstagande, attityd och rätt värderingar resulterar i någon man litar på och respekterar. Det samma gäller för företag, de måste stå för något på riktigt och följa sina värderingar för att man ska känna tillit och tycka om dem. Håller du med?

  • Något som vi på Convini värderar högt är mod. För oss handlar det om att våga tänka nytt och ompröva gamla arbetssätt när det behövs. Har du mod att testa nya saker och ifrågasätta det som du anser kan förbättras?

  • Vi brukar kalla vår kultur för FRASIG på Convini. Det står för Föredöme, Relation, Ansvar, Service, Initiativ och Glädje och är någon som lyser igenom i våra relationer med kunder och kollegor. Skulle du definiera dig själv som FRASIG?

  • Vi beskriver jobbet på Convini som en resa i personlig utveckling. Det innebär att du får anta nya utmaningar som gör att du måste lämna din comfort-zone för att växa både som person och i din yrkesroll. Är det något som motiverar dig?

 

Har du ”svarat ja” på frågorna och är redo för ett ny spännande utmaning? Då är vi säkra på att du har hittat rätt! Välkommen in under Lediga jobb för att se om du hittar en tjänst som passar dig!