Arvid Nordquist kaffe

Smakupplevelser och kvalitet med Arvid Nordquist kaffe

Det svenska familjeföretaget Arvid Nordquist har funnits sedan 1884 och har sedan dess kommit att bli en av Sveriges starkaste kaffevarumärken. Med passion för delikatesser, goda smaker och hållbarhet har Arvid Nordquist kaffe både blivit en favorit i köken hemma och på arbetsplatser. Kvalitet är grunden till framgång. Vilket märks på både smaken och eftersmaken då kafferosteriet lägger mycket fokus på hållbarhet med hänsyn till både människa och miljö.

Arvid Nordquist är en av de lokala kafferosterier som Convini är stolta att samarbeta med. Vi ser till att du och dina medarbetare alltid kan njuta av riktigt gott kaffe från rosteriet på kontoret!

Arvid Nordquist kaffe

Hållbarhet och Arvid Nordquist kaffe

Som ett av Sveriges främsta kafferosterier tar Arvid Nordquist stort ansvar för klimat och hållbarhet. Allt råkaffe som köps in kommer från certifierade odlare där de värnar om både människan och miljön. Miljöfokuset slutar inte bara där. Allt kaffe som köps in är dessutom klimatkompenserat för påverkan som återstår.

Hos oss på Convini hittar ni bland annat Arvid Nordquist kaffe med följande certifieringar:

  • Fairtrade
  • EU-Lövet (ekologiskt)
  • Rainforest Alliance
  • UTZ

blue ring
Hållbarhet

Convini älskar hållbart kaffe

Att arbeta med hållbarhet är lika viktigt för oss som det är för Arvid Nordquist.

Vi vill att ni ska kunna njuta av hållbart kaffe med minimalt klimatavtryck och som har odlats i schyssta förhållanden. Därför är 95 % av kaffet vi levererar till kontor och arbetsplatser hållbart certifierat! 

Dessutom när vi kommer ut till er arbetsplats för att fylla på med mer kaffe så gör vi också det  så miljövänligt vi kan med eldrivna transportbilar och 100 % fossilfria bränslen.  

 

Vårt hållbarhetsarbete

Är du intresserad av att dricka ett bättre kaffe på kontoret?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!