Om oss

OBS! Starten har blivit uppskjuten och går istället den 5 februari. Utmaningen pågår i fyra veckor till och med den 3 mars, 2024.

Välkommen till Convini Challenge

- vinterns stora hälsoutmaning!

Vad är Convini Challenge?

Convini Challenge är en kul hälsoutmaning som går ut på att era medarbetare bildar lag om 5-8 pers, som i sin tur skrapar ihop så många poäng som möjligt genom fysisk aktivitet. Allt registreras i en kul och enkel app och all form av aktivitet räknas – kvällsprommisen med hunden och golfrundan med vännerna, likväl som gruppträningspasset på gymmet eller yogan framför TVn.

Flest lagpoäng efter den fyra veckor långa utmaningen vinner. Men, alla deltagare blir ju förstås vinnare! Både genom de goda treats och hälsosamma erbjudanden som kommer att finnas i våra Convinibutiker, men förstås även av de hälsofördelar som den ökade fysiska aktiviteten medför.

Så, anmäl er redan nu så siktar vi på en hälsosam arbetsvinter tillsammans!

Utmaningen pågår mellan den 5/2 till 3/3 2024.

Vad krävs för att delta?

Ett gäng glada medarbetare som tillsammans bildar lag om 5-8 personer. En smartphone för nedladdning av vår tävlingsapp. En Convinibutik på er arbetsplats för att kunna ta del av hälsoutmaningens alla belöningar och erbjudanden! Sist, pepp och motivation för en fysiskt aktiv arbetshöst 🙂 NU till vår SUPERDEAL! Pris endast 195:-/person exkl. moms (ord pris 295:-)

OBS! Starten har blivit uppskjuten och går istället den 5 februari. Utmaningen pågår i fyra veckor till och med den 3 mars, 2024.