Välkommen till Convini Challenge

- vinterns roligaste teamaktivitet!

Vad är Convini Challenge?

Convini Challenge är en kul teamutmaning som går ut på att ni bildar lag om 5 personer och samlar så många poäng som möjligt tillsammans, genom fysisk aktivitet. Allt registreras i en kul och enkel app och all form av aktivitet räknas – kvällsprommisen med hunden och golfrundan med vännerna, likväl som gruppträningspasset på gymmet eller yogan framför TVn.

Flest lagpoäng efter den fyra veckor långa utmaningen vinner. Men, alla deltagare blir ju förstås vinnare! Både genom de goda treats och hälsosamma erbjudanden som kommer att finnas i Convinibutiken, men förstås även av de hälsofördelar som den ökade fysiska aktiviteten medför.

Så, anmäl er redan nu så siktar vi på en kul teamutmaning tillsammans!

Convini Challenge pågår från den 5 februari till 3 mars, 2024.

Vad krävs för att delta?

  • Ett gäng glada medarbetare som tillsammans bildar lag om 5 personer.
  • En smartphone för nedladdning av tävlingsappen.
  • En Convinibutik på jobbet! Inget krav, men en fördel, då det möjliggör att ni kan ta del av hälsoutmaningens alla belöningar och erbjudanden i butiken. 
  • Sist, pepp och motivation för rörelse och teamwork  🙂

Pris endast 195:-/person exkl. moms (ord pris 295:-)

Ni kan både göra en laganmälan via er arbetsgivare eller i egenskap av privatpersoner. 

Oavsett – det är klart att ni ska vara med!

Vinn vårt förstapris – En unik smakupplevelse!

Det vinnande laget får njuta av en unik smakupplevelse tillsammans med våra vänner på Standout Coffee och Stockholm Brewing. Först ut för kvällen, en exklusiv kaffeprovning hos kafferosteriet Standout Coffee där vi får testa några av världens finaste (och förmodligen dyraste!) kaffesorter. Därefter väntar ett besök med ölprovning på bryggeriet Stockholm Brewing. Kvällen avslutas med en smarrig måltid i Stockholm Brewings nyöppnade restaurang.*

Vi säger bara – WOW! Väl värt att kämpa för, eller hur?

*totalt värde ca 1500 kr/person. Vinnarna står för ev. vinstskatt, samt rese- & hotellkostnader

I de fall vinnarna inte är bosatta i Stockholm ges möjlighet att välja ett alternativt förstapris i form av ett presentkort på ett restaurangbesök för 5 personer i Malmö eller Göteborg, till ett värde av 1500:-/person. 

Vilka är då STANDOUT COFFEE & STOCKHOLM BREWING CO?

Standout Coffee är ett kafferosteri i Stockholm som specialiserat sig på att köpa in och rosta några av de mest exklusiva och högkvalitativa kaffebönorna i världen. Vi är dedikerade till att hitta de bästa mikropartierna, de mest sällsynta kaffevarianterna och de mest experimentella bearbetningsmetoderna. Allt för att ge kunderna tillgång till samma exceptionella kaffe som används för att vinna kaffetävlingar över hela världen, inklusive prestigefyllda World Barista Championship.

Vår portfölj av tävlingskaffe är kurerad av Alexander Ruas och Oskar Garberg, båda flerfaldiga Barista Champions. Vi har en djup förståelse för kaffebranschen och besitter kunskap och expertis för att välja ut det absolut bästa kaffet i världen.

Vårt engagemang går ut på att ge kaffeälskare möjlighet att uppleva det finaste och mest exceptionella kaffe som finns. Standout Coffee är inte bara för kaffeälskare, utan också för baristor, kaféer och kaffebarer som ständigt letar efter nytt och unikt kaffe att lägga till sin meny.

För mer info:  http://standoutcoffee.com

instagram.com/standoutcoffee

________________________________________________________________________

STOCKHOLM BREWING CO.

Stockholm Brewing är ett litet lokalt mikrobryggeri specialiserade på ekologisk öl. Bryggeriet ligger i Frihamnen och startade sin resa redan 2010. Sedan 2013 är produktionen ekologiskt certifierad under EU:s certifieringsorgan. Användningen av ekologiska råvaror är superviktig för oss. Vi försöker jobba så mycket som möjligt med lokala råvaror som vilda fläderblommor från parker i staden eller örter och frukter från lokala ekologiska gårdar. Vi har en stor portfölj med många populära ölsorter och kan avnjutas på några av Stockholms bästa krogar och finns både på Systembolaget och lokala matvarubutiker runt om i Stockholm. 

Bryggeriets restaurang är inspirerad av Norden och Frankrike, bakom den står restaurangchefen Niki Sjölund och  kökschefen Isak Wiig. Stockholm Brewing satsar även stort på sin eventverksamhet med allt från ölprovningar och bryggeribesök, dom har till och med en elektrisk ölmoppe som kan bokas för alla typer av event, både inomhus och utomhus. 

För mer info: https://www.stockholmbrewing.com/home

instagram.com/stockholmbrewingco

JURA espressomaskin till företag