Prisvänlig mat och dryck på jobbet – smakar extra gott i tuffa tider

Bistra tider och oroligt ekonomiskt läge gör att allt fler ser över sina levnadskostnader, både i stort som smått. Även små dagliga utgifter kan vändas till stora besparingar om man räknar samman dem månadsvis. Ett exempel är lunchkostnaderna som lätt kan dra iväg. Att välja några av våra prisvänliga luncher från Convinibutiken, i stället för att äta ute på restaurang eller café varje dag kan ge många kronor över i plånboken.

Allt fler vill äta lunch till rimligt pris

Convinis smarta måltidsbutiker finns på tusentals arbetsplatser runtom i Sverige och Tyskland. Och idén att erbjuda bekväm tillgång till nyttiga och näringsriktiga lunchalternativ på jobbet till ett rimligt pris, uppskattas av allt fler.

–    Convini har sett en rejält ökad efterfrågan under hösten och vintern. Det beror delvis på företagen ser om sina kontor för att göra dem mer attraktiva och att allt fler söker sig tillbaks till kontoren, efter en lång period av distansarbete. En annan bidragande orsak som vi kan se är att många ser sig om efter mer prisvärda lunchalternativ på grund av det oroliga ekonomiska läget som råder. Vi gör det enkelt för människor i arbete att både äta och dricka gott och må bra – till ett rimligt pris, säger Mats Palmquist, VD på Convini.

Prisvänliga erbjudande i Convinibutiken

Sortimentet i Convinis butiker är brett och rymmer allt från tidig frukost till lunch, mellanmål, middag och kalla drycker. Många prisvänliga lunchrätter och nya, extra förmånliga så kallade Meal Deals och kampanjer erbjuds varje vecka. Alla erbjudanden finns tillgängliga i Conviniappen. Ett exempel på vad en Meal Deal kan bestå av är en Chicken Teriyaki och en burkdryck Bonaqua för totalt 45 kr. Jämför det med en lunch på stan!

–    Vi ser att fler och fler av våra kunder håller koll på våra erbjudanden. Vi har ett nära samarbete med våra leverantörer och tillsammans med dem jobbar vi för att erbjuda så prisvänliga alternativ som möjligt. Det känns bra att vi på så vis kan bidra till att hålla nere människors vardagsutgifter, särskilt nu i tuffa tider, säger Oscar Nordbrandt, inköpschef på Convini.

Författare:

Mer läsning

Hälsosamma resultat av Convini Challenge!

Stort tack till er som tyckt till om Convini!

Hur ofta ska man äta fisk?

JURA espressomaskin till företag