Kaffeleverantör – så väljer ditt företag rätt!

Få saker är väl så omtalade på en arbetsplats som kaffet! För många av oss är kaffepausen på jobbet en rutin vi inte gärna bryter. Det finns dessutom undersökningar som visar att kaffe på jobbet inte bara är uppiggande utan att det också kan öka produktionen och stärka relationerna mellan medarbetarna.

Det finns alltså många anledningar till att investera i en bra kaffemaskin på jobbet. Men hur väljer man rätt kaffeleverantör? Häng med så går vi igenom vad ni bör tänka på när ni väljer kaffeleverantör till ert företag!

Ta hänsyn till allas olika smak och behov

Det finns nog ungefär lika många smakpreferenser på kaffe på ett företag som det finns anställda. Vissa vill ha en vanlig slät kopp kaffe, andra föredrar lite mer avancerade kaffesorter såsom cappuccino eller caffè latte, medan andra kanske inte dricker kaffe alls. Var därför noga med att se till att den kaffeleverantör ni väljer har många olika sorters kaffe och framförallt kaffemaskiner som kan skapa flera olika kaffedrycker.

La Cimbali S30

Vi på Convini erbjuder en skräddarsydd lösning för kaffe på jobbet som passar just er arbetsplats. Vi har kaffemaskiner för både små och stora företag, allt från handbyggda espressomaskiner till helautomatiska kaffeautomater.

Bland våra många kaffemaskiner för företag hittar ni bland annat den populära espressomaskinen La Cimbali S30, där varje medarbetare enkelt kan välja dryck helt efter sin egen smak. S30 erbjuder upp till 24 olika drycker med både kall och varm skummad mjölk och ni väljer enkelt dryck på touchscreendisplayen. Med dubbla bönbehållare och självkalibrerande kvarnar i titan, ger S30 er högsta möjliga kvalitet på kaffet, kopp efter kopp, under hela arbetsdagen.

Lär dig mer om våra La Cimbali kaffemaskiner!

Välj en kaffeleverantör som jobbar med hållbarhet

Kaffe är en råvara som med sin långa handelskedja påverkar miljö och människor hela vägen från planta till kaffekopp, och på en arbetsplats dricks det många koppar kaffe under en arbetsvecka. Genom att välja en kaffeleverantör som jobbar med certifierat kaffe kan ni se till att kaffet ni dricker på företaget har en god eftersmak, både klimatmässigt och socialt.

Vi på Convini vill bidra till ett hållbart samhälle. Därför har vi valt ut vårt kaffe med stor omsorg och majoriteten av kaffet kommer från certifierade kaffegårdar där kaffeodlingen sker med människan och miljön i fokus. I vårt kaffesortiment hittar du kaffe som är ekologiskt, rättvisemärkt och som kommer från hållbart jordbruk. För att kaffet ska vara hållbart hela vägen erbjuder vi också flera växtbaserade alternativ till mjölk i vårt sortiment.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete!

Hitta en kaffeleverantör med kringtjänster

Det finns olika sätt att skaffa sig en kaffemaskin till arbetsplatsen. Man kan självklart välja att köpa en maskin som man sköter själv. Men om ni istället vill fokusera på er verksamhet och slippa bekymra er över kaffemaskinen, är det en god idé att titta på en kaffeleverantör som erbjuder en helhetslösning.

Med en fikalösning från Convini ingår det alltid behovsanpassad hygienservice, snabb service vid eventuella problem och automatisk påfyllnad baserad på er förbrukning.

Convini – framtidens kaffeleverantör

Convini är en kaffeleverantör som erbjuder ert företag en skräddarsydd helhetslösning som tar hänsyn till era önskemål och preferenser. Vi vill att kaffet ska smaka gott hela vägen. Därför ser vi till att kaffemaskinen är anpassad för er, fylld med hållbart kaffe och att den alltid presterar på topp. Dessutom snabb service och smakgaranti!

Kontakta oss så hjälper vi er servera gott kaffe till kollegor och kunder!

Läs också våra kundcase!

Författare:

Mer läsning

JURA espressomaskin till företag