Vi är Convini!

1 + 1 = 3

Vår kunskap, våra personligheter och allt vi säger och gör utgör tillsammans Convini. Vår kultur är hur vi får saker gjorda hos oss. Vår inspirerade Convini-kultur används som ett verktyg att trigga vår energi, glädje och utveckling.

Möt några av oss

Vi är strax över tvåhundra om man räknar antalet medarbetare. Lika många berättelser finns det om Convini som arbetsgivare och om det professionella spelrum som får människor att trivas, utvecklas och stanna. Här får du möta några av oss, som valt att jobba hos oss av högst personliga skäl.

Framgång för oss

Vad är framgång enligt dig? För oss är det att jobba för ett företag med en attraktiv produkt som skapar framåtrörelse. Men det är också en intern stolthet och energinivå som man känner när man kliver innanför dörren likväl som glädjen man delar med sina drivna, engagerade och ansvarsfulla kollegor. Håller du med oss? Då kan vi lova dig framgång hos oss på Convini!

Personlig utveckling

Nyckeln till Convinis framgång är människorna på företaget. Personer som besjälar ordet service med mycket hjärta och vet hur man bygger relationen med kunder och kollegor. De som också vill ha en resa i personlig utveckling med stort inflytande på företaget. Personer som bygger upp vår kultur på Convini och triggas av våra värderingar och vår gemensamma vision om framtiden.