Vi är Convini!

Är du?

1 + 1 = 3

Convini är summan av det vi kan, de personligheter vi är och allt vi säger och gör. Vår kultur är hur vi får saker gjorda hos oss. Läs mer om den bjussiga och inspirerande Convini-kultur som triggar vår energi, glädje och utveckling...

Det blir som vi är

Vad är framgång enligt dig? Är det att jobba för ett företag med en attraktiv produkt som skapar stark framåtrörelse? En intern stolthet och energinivå som känns när du kliver innanför dörren? Är framgång en glädje du delar med lika drivna, engagerade och ansvarsfulla kollegor – som vill byta kunskap med dig, ha roligt på jobbet, högt i tak och pussla ihop arbetsdagarna efter eget huvud?

Då kan vi lova dig framgång hos oss på Convini.

Jobbet är en resa i personlig utveckling

Det som gjort Convini framgångsrikt är just människorna som är företaget. De bjussiga personer som besjälar ordet service med mycket hjärta och vet hur man bygger relationen med kunder och kollegor. De modiga människor som vill ha ett jobb som är en resa i personlig utveckling, med spelrum för sina tankar och sin attityd. De starka personligheter som bygger kulturen på Convini och triggas av våra värderingar och vår gemensamma vision om framtiden.

Är det du i ett nötskal? Kontakta oss nu.

Så. Har du viljan och förmågan att ge mer av dig för att få mer? De ögon som krävs för att se helheten och den inre glöd som tänds av våra tydliga prestationskrav? Hjärtat, energin och glimten i ögat som behövs för att leverera service utöver det vanliga? Modet, idéerna och entreprenörssjälen som kan påverka vår tillväxtresa? Den varma, prestigelösa och reko personlighet som kuggar i vår Convini-familj? Då välkomnar vi dig att ta kontakt med oss idag, så kanske det är vi som bygger vidare på framgången. Tillsammans.

Möt några av oss

Vi är en bit över hundra om man räknar antalet medarbetare. Lika många berättelser finns det om Convini som arbetsgivare och om det professionella spelrum som får människor att trivas, utvecklas och stanna. Här får du möta några av oss, som valt att jobba hos oss av högst personliga skäl.