Möt vår ledning

Många är eldsjälarna

Arbetsglädje, lösningsfokus och gemenskap ligger i vårt DNA och engagemang och hjälpsamhet är en viktig del av vår företagskultur. Många är eldsjälarna på vårt bolag. Här möter du några av dom - vår företagsledning. 

yellow ring
Mats Palmquist
VD är den av oss som är ytterst ansvarig. Snabb, beslutsam, tillgänglig och engagerad är några ord som vi alla kan skriva under på vad gäller Mats.
Camilla Wemnér
HR-chef - en dedikerad skånska som brinner för såväl det goda ledarskapet som för att vi tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats!
Jonas Enqvist
Chef Affärsutveckling - kunnig, lösningsfokuserad, engagerad och otroligt hjälpsam. Det är Jonas det!
Niclas Dorfh
Försäljningschef - positiv och på, kreativ och driven lotsar han tryggt vår försäljningsorganisation mot nya höjder.
Marie Mets
Marknadschef - en sann doer som brinner för att skapa vass kommunikation och ett positivt engagemang som stärker Convini både som arbetsgivare och varumärke.
Stefan Holgert
Affärsområdeschef Kaffe - mannen med det så livsviktiga jobbkaffet på sina axlar, arbetar tryggt och stabilt med siktet högt!
Oscar Nordbrandt
Inköps- & lagerchef - en 'go och gla' norrlänning som ansvarar för Convinis alla leverantörskontakter likväl som för ruljangsen på våra lager.
Karoline Duvmo
Ekonomichef - vår klippa bakom siffrorna som förmår att göra det svåra självklart. Alltid noggrann, påläst och välstrukturerad.
Jonathan Lindberg
Affärsområdeschef Mat - är den av oss som i sömnen kan svara på senaste status kring Convinibutiken och dess försäljning. Alltid hjälpsam och med ett stort leende!
Nicklas Enqvist
IT-chef - mannen med järnkoll på Convinis alla ettor och nollor. Conviniappen, våra digitala displayer, bakomliggande system och tekniska AI-lösningar, det roddar Nicklas (tack och lov)!