La Cimbali kaffemaskiner

Handbyggda espressomaskiner från Milano!

Italienskt hantverk som levererar kopp efter kopp av högsta kvalitet. Det är vad du kan förvänta dig av La Cimbalis kaffemaskiner. Sedan år 1930 har de försett världen med manuella och helautomatiska espressomaskiner. Det gör dem till en av världens största tillverkare. I närmare 20 år har vi samarbetat med La Cimbali vilket vi är otroligt stolta över. Convini är dessutom unika med att erbjuda våra kunder de italienska underverken som La Cimbalis kaffemaskiner är.

 

Är ni riktiga kaffeälskare på kontoret med olika preferenser och smak? Då är en kaffemaskin från La Cimbali rätta valet!

 

Läs mer om våra fikalösningar

  • Alla
La Cimbali S15

La Cimbali S15

✓ Espresso
✓ 2 st bönbehållare
✓ 1 st chokladbehållare
✓ Eco friendly

La Cimbali S20

La Cimbali S20

✓ Espresso
✓ 2 st bönbehållare
✓ Mjölkkyl
✓ Automatisk rengöring

La Cimbali S30

La Cimbali S30

✓ Espresso
✓ 2 st bönbehållare
✓ Självkalibrerande kvarnar
✓ Automatisk rengöring

La Cimbali

Automatiserad och mångsidig funktionalitet

Alla har vi olika preferenser när det kommer till kaffe. Vissa vill njuta av en uppiggande espresso på morgonkvisten och andra föredrar en skummig cappuccino till eftermiddagsfikat med kollegorna. Med en helautomatisk espressomaskin från La Cimbali kan ni njuta av mångsidig funktionalitet där det finns goda möjligheter till personlig anpassning. 

 

Maskinerna kommer dessutom utrustade med den senaste tekniken. Både när det kommer till användarvänlig touchskärm och automatiska rengöringsprogram samt avancerat mjölksystem och självkalibrerande kvarnar.

blue ring

Personligt anpassad espressomaskin från La Cimbali

Tillsammans hjälper vi er sätta ihop ett produktutbud av varma drycker som faller era medarbetare i smaken. Från uppiggande espresso och cappuccino till te och varm choklad. Till och med på nivån där du kan bestämma om du vill ha varm eller kall skummad mjölk! Det finns dessutom förutsättningar för att med bild och film illustrera dryckes utbudet för optimal användarvänlighet.

Vill du veta mer om La Cimbalis unika kaffemaskiner?

Vi hjälper er gärna att hitta den bästa tänkbara kaffelösningen för just er arbetsplats. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!