Möjligheterna på Convini

- som medarbetare

På Convini erbjuds du nya karriärvägar för att locka fram och förstärka det bästa i din personlighet och ditt professionella jag. Vare sig du vill vidareutvecklas på den plats du är i företaget eller ta vidare fart i nya yrkesroller så finns det alltid potential till utveckling. Det finns alla möjligheter att snitsla din egen bana här hos oss.

Vi utvecklar dig. Du utvecklar oss.

Om vi hittar varandra är det vårt ansvar att utveckla dig, ditt ansvar att utveckla oss och vårt gemensamma ansvar att utveckla branschen. Mer invecklat än så är det inte.

Vi vill därför ge dig bränsle att ta de karriärsteg som både du och företaget mår bra av. Tillsammans formar vi självklart en plan med tydliga delmål och ser till att följa upp din tillväxtplan för att se hur det påverkar både din och vår utveckling.

Som ny medarbetare hos oss erbjuds du ett introduktionsprogram för att snabbt och lätt lära känna företaget och dina nya kollegor. Vi genomför även flera andra utbildningar inom områden som förbättrar oss som medarbetare och ledare.

Dessutom får alla medarbetare som arbetar med kaffe gå en baristacertifieringsutbildning via Coffee Skills Program och Specialty Coffee Association - världens främsta branschorganisation för kaffeupplevelser, utbildning och kvalité. Vi kan därför med stolthet konstatera att samtliga medarbetare är internationellt certifierade baristor!

Våra förmåner

På Convini ser vi medarbetarna som vår främsta styrka. För att värna om alla som jobbar hos oss så erbjuder vi bra förmåner. Vi ger goda förutsättningar för att alla som vill ska kunna investera i sin hälsa. Genom friskvårdsbidrag och en engagerad trivselgrupp finns det en mängd olika aktiviteter att välja mellan. Vi kan genom Benifys förmånsportal erbjuda våra anställda tusentals förmåner och rabatter inom olika kategorier.

Vanliga karriärfrågor

Här hittar du ytterligare lite mer om hur det är att jobba hos oss.

Och är det något mer du undrar, hör av dig!

Alla frågor

Ja vi uppmuntrar till intern rörlighet och internannonserar alla lediga jobb först.

Alla frågor

Tillsammans med din chef diskuterar du en utvecklingsplan för din karriär på Convini. HR tillsammans med ledning gör också talanginventeringar för att se om det finns några medarbetare som har förutsättningar och intresse för ledarskap. Samtidigt görs en planering där vi tittar på vilka ersättare det finns till de chefer som jobbar på Convini idag.

Alla frågor

Som medarbetare ska du ha minst ett utvecklingssamtal och ett uppföljningssamtal med din chef varje år. Då samtalar ni om den kompetensutveckling som du behöver/önskar för din fortsatta karriär.

Alla frågor

Alla lediga tjänster, vikariat och säsongsjobb läggs ut under ”Lediga jobb”. Finns inget där? Skicka in en spontanansökan till oss! Möjlighet till extrajobb finns också.

Alla frågor

Här på Convini strävar vi efter att ha individuella prestationsbaserade och marknadsmässiga löner. Lika självklart erbjuds du även en rad förmåner. Läs mer om förmånerna nedan.