Kontakta oss

Kontakta oss

Vill du ha hjälp med mat och kaffe på din arbetsplats? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och berättar mer.

Vanliga orsaker till missnöjda medarbetare

Missnöjda medarbetare är en ganska vanlig utmaning för många chefer, vilket kan kännas tufft och svårlöst. Alla vill vi såklart ha välmående medarbetare som trivs på jobbet. Det kan vara svårt att veta i vilken ända man ska börja för att se till att de anställda känner glädje, ett högt engagemang och är nöjda med sin arbetsroll.

7 tips för mer engagerade medarbetare

Ett högt engagemang på arbetsplatsen ger välmående medarbetare men även ett välmående företag. Alla företag vill ha engagerade medarbetare, men samtidigt är det många chefer som har en stor utmaning med att medarbetarna tappar motivation och engagemang. 

Så blir du en attraktiv arbetsgivare

Idag är Employer Branding viktigare än någonsin. Konkurrensen om talangerna är tuff, att sikta mot att upplevas som en attraktiv arbetsgivare bör därför ligga högt upp agendan för många företag.

Därför är det viktigt med engagerade medarbetare 

De flesta vet att engagemang på arbetsplatser är viktigt. Men det skulle däremot kanske inte vara lika lätt att svara på frågan varför det är viktigt samt vilka konkreta effekter det ger på arbetsplatsen. Men det finns faktiskt en hel del forskning och undersökningar kring just engagemang på arbetsplatser och hur det påverkar både företag och individ.

4 skäl till att erbjuda en matlösning på kontoret

Vi vet att ett företags medarbetare är en mycket viktig resurs, utan dem skulle ett företag varken existera eller vidareutvecklas. Det är därför extra viktigt att vi ser till att våra medarbetare mår bra, att de trivs och vill stanna på sitt arbete. 

Trött under dagen? Ta en powernap!

Alla människor behöver sova för att kunna fungera. Efter två-tre dygn utan sömn kan vi inte prestera alls längre. Kroppen är beroende av återhämtning och behöver få bearbeta alla intryck som den ständigt tar in. Sömnen under natten gör att vi får lättare att hantera stress och påfrestningar under dagen. Genom en kort powernap under dagen kan du både ta igen förlorad sömn, minska stress och få bättre minne. 

Att tänka på i arbetet med arbetsplatskulturen

Arbetet med att skapa eller förändra en företagskultur är en utmaning som kräver sitt arbete. Men kulturen på ett företag är en allt viktigare faktor för trivseln på arbetet och när vi söker jobb. Här är några saker att tänka på i kulturarbetet. 

Så får du välmående medarbetare

Utan anställda kan ett företag varken växa, utvecklas eller expandera. Att medarbetarna på ett företag är dess viktigaste resurs håller därför nog de flesta med om. Men det kan vara stora skillnader på prestation och resultat, beroende på hur personalen mår. 

Så uppmanar du dina medarbetare till mer rörelse

Det är inte bara kroppen som blir starkare och friskare av motion, vi blir även gladare, piggare och till och med smartare av träning. Men trots alla positiva effekter är vi människor generellt dåliga på att röra på oss. I det här blogginlägget får du några tips på hur du som chef kan uppmana dina anställda till mer rörelse, både under och efter arbetstid.

Om hjärnans behov av pauser

Hjärnan är fantastisk på många sätt, men enformig på andra. Den klarar inte av fokusera på en och samma sak för länge och är därför i stort behov av regelbunden återhämtning. Korta pauser, bra sömn och rörelse behövs för att låta knoppen ladda om batterierna.