Kontakta oss

Kontakta oss

Vill du ha hjälp med mat och kaffe på din arbetsplats? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och berättar mer.

Please leave this field empty.

Tack för visat intresse!
Vi hör av oss inom 24 timmar.
Hälsningar Convini

Mat på jobbet

Hungriga företag presterar bättre, sägs det. Något som bara är sant upp till en viss gräns. För när magarna börjar kurra, blodsockret faller och tröttheten kommer krypande hjälper inte all kompetens eller teamkänsla i världen. Då behövs en rejäl kick – kanske ett mellanmål på jobbet kan vara lösningen?

Convini erbjuder mat på jobbet, både frukost, lunch och mellanmål, i form av ett butikskoncept särskilt utvecklat för arbetsplatsen. Vi installerar och tar sedan fullt ansvar för att sköta om er butik. I specialbyggda bilar besöker vi er så ofta som det behövs och fyller på ur vårt breda sortiment av frukost, lunch, mellanmål och dryck. Vårt sortiment består av välkända varumärken och utvecklas kontinuerligt med hjälp av spännande nyheter.

 

Enkelt att komma igång

De anställda på företaget får varsitt Convini-kort för att handla i butiken. Eller använder vår app som är ännu smidigare. Butiken är öppen dygnet runt och var och en betalar för egen konsumtion via eget bankkonto varje månad. Kan det bli bekvämare att få mat på jobbet

Kontakta oss för att hitta en lösning som passar just er arbetsplats.

Large_Standard_MGS_låg