Kontakta oss

Kontakta oss

Vill du ha hjälp med mat och kaffe på din arbetsplats? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och berättar mer.

Please leave this field empty.

Tack för visat intresse!
Vi hör av oss inom 24 timmar.
Hälsningar Convini

Kaffe på jobbet

Välkommen till en omtänksam cafélösning för er arbetsplats. En kopp riktigt gott kaffe får alla på jobbet att må bra och prestera bättre, och därför har vi skapat ett varmdryckskoncept med ett stort sortiment av varor och tjänster. Vi erbjuder inte bara marknadens bästa maskiner för varma drycker, vi tar även ansvar för att installera och sköta om utrustningen så att ni kan ägna tid åt annat. I specialbyggda bilar levererar vi kaffe, te och annat gott som passar till fikapausen eller mötet.

Vårt mål är att skapa en cafékänsla hos er som ger möjlighet till både uppiggande och avkopplande stunder. Vi sköter servicen – gott och bekvämt.

Tillsammans med er hjälper vi till att välja den utrustning, det sortiment och den service som passar just ert företag. Med vår hjälp får ni inte bara gott kaffe på jobbet, vi tar lika väl hand om tedrickarna, och allt annat som hör pausen till. Kalla drycker, dagsfärska bullar och delikata skorpor – vill ni så ordnar vi även tårtor, eller varför inte en helt egen barista?

Med Convini får ert företag ett bekvämt och tryggt upplägg. Era anställda får en välförtjänt caféupplevelse som piggar upp eller ger avkoppling. Det mår alla bra av!

Kontakta oss för att hitta en lösning som passar just er arbetsplats.