Mat på Jobbet har bytt namn till Convini!

Du har nu blivit omdirigerad till vår nya hemsida.

Välkommen!

Boka möte nu!

Boka möte nu!

Vill du ha Convini på jobbet? Fyll i dina uppgifter och markera det du önskar mer information om så hör vi av oss och berättar mer.

Nu blir Convini både mat och kaffe

Från årsskiftet delar Mat på Jobbet namn och utseende med vårt dotterbolag Convini. Tillsammans skapar vi ett ännu starkare erbjudande – Mat & Kaffe på jobbet!

Vi har klätt om alla våra bilar, butiker och vår personal med nya färger och nytt namn. I övrigt är det mesta sig likt. Samma kort eller app, samma trevliga personal, samma breda ständigt växande måltidssortiment, samma goda kaffe och samma vänliga kundtjänst.

Välkommen till nya Convini  – Mat & Kaffe på jobbet!

start_butik_kopp

Både mat och kaffe!

Får vi hjälpa ert företag att må bra och prestera bättre?

Hungriga företag presterar bättre, sägs det. Något som bara är sant upp till en viss gräns. För när magarna börjar kurra, blodsockret faller och tröttheten kommer krypande hjälper inte all kompetens eller teamkänsla i världen.

Convini hjälper människor i arbete att må bra och prestera bättre.

Med oss på jobbet har personalen bekväm tillgång till mat och kaffe. Dygnet runt finns vi där med mättande luncher och nyttiga mellanmål i lunchrummet. För att inte tala om gott, uppiggande kaffe till fikapauser och möten.

Vårt sortiment

Vi erbjuder starka varumärken från välkända leverantörer.

Wasa
Arvid Nordquist
Zoegas
Brämhults
Grön Ko
Wrapson
Svarta Lådan
Paulúns
Loka
Arla
Löfbergs
Gooh!

Sagt om Convini

Vi är stolta över många nöjda kunder. Så här säger några av dem om oss.

 • ”Det är ett jättebra sätt att snabbt kunna köpa något utan att behöva lämna byggnaden. Smidig hantering med autogiro eller faktura. Lättadministrerat för företaget och en bra förmån att kunna erbjuda anställda. Det är bra att det finns nyttiga alternativ som minimorötter, keso mm.”

  – Sara Falk, Teknikmagasinet
 • ”Det finns alltid någonting att köpa för den som behöver, både till lunch och till mellanmål. Man kan enkelt få tag i varor utan att behöva åka eller gå till butik.”

  – Cristina Bengtsson, LG
 • ”Vi är mycket nöjda med hur Convini tagit hand om oss, från början till slut, och löpandes i sin service för en ren och fräsch maskin för bästa smak. Convini håller vad dom lovar.”

  – Jabra
 • ”Ett flexibelt sortiment som passar många medarbetare till hyggliga priser och med en enastående tillgänglighet.”

  – Per Lindmarker, Karolinska Universitetssjukhuset
 • ”Närhet till mat och mellanmål är positivt, man har alltid nära till ny energi. Enkelt för företaget. Lätt att administrera de anställdas kort. Bra blandning i sortimentet.”

  – Lotta Calding, Qicraft
 • ”Allt flyter – Vi behöver inte tänka! Bra service och mycket kunnig personal som alltid finns tillgänglig”

  – Bravida
 • ”Närhet till extra energi då man inte hinner gå ut eller måste sitta kvar på kvällen. Likaså är det lätt att ta till något under ett möte då det krisar med tid för lunch. Lätthanterligt med korten och ansökan. Många blir positivt överraskade att de får kortet direkt i handen då en ansökan har fyllts i.”

  – Eva Eklenius , SBAB Bank
 • ”Vi har valt Convini som vår kaffeleverantör. De är både tillmötesgående & serviceinriktade!”

  – EA Digital Illusions CE