Mat på Jobbet har bytt namn till Convini!

Du har nu blivit omdirigerad till vår nya hemsida.

Välkommen!

Boka möte nu!

Boka möte nu!

Vill du ha Convini på jobbet? Fyll i dina uppgifter och markera det du önskar mer information om så hör vi av oss och berättar mer.


Please leave this field empty.

Energi hela dagen sedan 1995

Tiden går fort när man har roligt. På annat sätt kan vi inte tolka att vi nu passerat vårt 20:e år i det professionella välmåendets tjänst.

Det som började i blygsam Mat på jobbet-skala 1995 är nu uppe i över 1000 Convini-butiker som erbjuder mat, mellanmål och riktigt gott kaffe till arbetsplatser i 15 svenska städer.

Allt med en energi som får människor att må bra och prestera bättre.

Var resan slutar vet vi inte, men om 20 år fyller vi 40! Hurra!

start_butik_kopp

Både mat och kaffe!

Får vi hjälpa ert företag att må bra och prestera bättre?

Hungriga företag presterar bättre, sägs det. Något som bara är sant upp till en viss gräns. För när magarna börjar kurra, blodsockret faller och tröttheten kommer krypande hjälper inte all kompetens eller teamkänsla i världen.

Convini hjälper människor i arbete att må bra och prestera bättre.

Med oss på jobbet har personalen bekväm tillgång till mat och kaffe. Dygnet runt finns vi där med mättande luncher och nyttiga mellanmål i lunchrummet. För att inte tala om gott, uppiggande kaffe till fikapauser och möten.

Vårt sortiment

Vi erbjuder starka varumärken från välkända leverantörer.

Wasa
Arvid Nordquist
Zoegas
Brämhults
Grön Ko
Wrapson
Svarta Lådan
Paulúns
Loka
Arla
Löfbergs
Gooh!

Sagt om Convini

Vi är stolta över många nöjda kunder. Så här säger några av dem om oss.

 • ”Vi är mycket nöjda med hur Convini tagit hand om oss, från början till slut, och löpandes i sin service för en ren och fräsch maskin för bästa smak. Convini håller vad dom lovar.”

  – Jabra
 • ”Närhet till extra energi då man inte hinner gå ut eller måste sitta kvar på kvällen. Likaså är det lätt att ta till något under ett möte då det krisar med tid för lunch. Lätthanterligt med korten och ansökan. Många blir positivt överraskade att de får kortet direkt i handen då en ansökan har fyllts i.”

  – Eva Eklenius , SBAB Bank
 • ”Ett flexibelt sortiment som passar många medarbetare till hyggliga priser och med en enastående tillgänglighet.”

  – Per Lindmarker, Karolinska Universitetssjukhuset
 • ”Allt flyter – Vi behöver inte tänka! Bra service och mycket kunnig personal som alltid finns tillgänglig”

  – Bravida
 • ”Det finns alltid någonting att köpa för den som behöver, både till lunch och till mellanmål. Man kan enkelt få tag i varor utan att behöva åka eller gå till butik.”

  – Cristina Bengtsson, LG
 • ”Närhet till mat och mellanmål är positivt, man har alltid nära till ny energi. Enkelt för företaget. Lätt att administrera de anställdas kort. Bra blandning i sortimentet.”

  – Lotta Calding, Qicraft
 • ”Det är ett jättebra sätt att snabbt kunna köpa något utan att behöva lämna byggnaden. Smidig hantering med autogiro eller faktura. Lättadministrerat för företaget och en bra förmån att kunna erbjuda anställda. Det är bra att det finns nyttiga alternativ som minimorötter, keso mm.”

  – Sara Falk, Teknikmagasinet