Mer energi till nytänk

Tre är mobiloperatören som skakade om hela branschen för snart 20 år sedan när de startade och som fortfarande ser sig som uppstickare – trots att de har tre stora kontor och 1600 anställda. Hela deras organisation går ut på att tänka nytt, vara snabbfotade och, som de själva säger, kloksnåla, det vill säga bara lägga pengar på vettiga saker som ger någonting tillbaka.

Vicktoria Tarre är facility manager och ansvarar för att allt på kontoret ska funka – och det handlar inte bara om att få vardagen att flyta utan även om att medarbetarna ska trivas.

– På Tre har vi ett speciellt tänk som går igenom i allt vi gör, både internt och externt, berättar Vicktoria. Våra värderingar är så en så stark del av vad vi gör att jag tror vi pratar om dem varje dag här! Det handlar bland annat om att alltid finnas där för varann och hjälpas åt, även över gränserna, och att vara engagerade i allt vi gör. Att vi mår bra på jobbet är A och O för att kunna jobba såhär och då är ju energipåfyllningen en stor del för att orka. Dessutom är vi många med helt olika uppgifter som arbetar tillsammans här. Förutom att vi har både privat- och företagsavdelningen vill vi sköta så mycket som möjligt i egna led, vilket innebär att vi även har egen kundtjänst, IT – och utöver det bygger vi vårt egna nät. Och som kontorschef är det mitt jobb att göra allt för att alla ska ha det de behöver.

Med både en restaurang i huset och ett café i entrén hade redan medarbetarna på Tre nära till både frukost, lunch och mellanmål innan Convini kom in i bilden, men Vicktoria var trots det inte nöjd.

– Vi behövde något som alltid var tillgängligt. Med alla våra olika roller är vårt kontor bemannat alla möjliga tider på dygnet och då behöver vi kunna ha tillgång till både mellanmål och middagar. Vi testade en annan lösning först som inte alls fungerade, men jag kände till Convini sedan en tidigare anställning, så jag hörde av mig för att se vilka lösningar som fanns och då fick vi allt vi behövde!

Men det var inte bara tillgängligheten som lockade Tre till Convini. Det breda utbudet och variationen skulle också bli en avgörande faktor för att Convinibutiken blev kvar.

– Vi ville verkligen hitta något som inte bara erbjuder vad som helst att äta, utan som även har ett genomgående hälsotänk. Och det hade Convini. Sen är det otroligt kul att det händer så mycket i utbudet, att de hänger med i trender! Det är alltid spännande att se om det har kommit något nytt man kan testa. En annan sak som är viktig är att de är så lyhörda. De märker vad som går åt och är aktiva i att hjälpa oss förbättra sortimentet ännu mer.

Mer läsning

Mat och kaffe från Convini betyder mycket för trivseln vid Øresundsbron

Med lunchrummet som mötesplats

Hållbart från början till slut

JURA espressomaskin till företag