Convini hjälper Likvidum att hålla tempot uppe

Likvidum hjälper privatpersoner att jämföra och samla lån och inte minst att förhandla räntor. Sedan starten 2015 har Likvidum hjälpt mer än 100 000 kunder att sänka sina lånekostnader. Deras telefonrådgivare är bolagets motor och de jobbar i högt tempo. För dem har Convinibutiken blivit en populär samlingsplats och det är enkelt för medarbetarna att få energi, när som helst under dagen.

Viktigt att ta paus och fylla på med energi

– Våra rådgivare och telefonförsäljare är vårt ansikte utåt. De lever med höga krav och måste vara skärpta hela tiden. Av den anledningen gick det tidigt upp för oss att personalen måste ha goda möjligheter att ta pauser och fylla på energidepåerna. Annars är det lätt att tappa fokus mot slutet av dagen, säger Olle Gordh VD på Likvidum.

Convinibutiken blir en samlingsplats

– Det råder ingen tvekan om att Convini var rätt val för oss. Vi är supernöjda! Kylarna ges oss ett bra utbud av fräscha maträtter, snacks och drycker och har dessutom blivit en naturlig samlingsplats på kontoret. Ett annat plus är att vi slipper lägga tid på att beställa mat och dryck själva. Det kan inte bli smidigare, säger Olle Gordh.

Bra för sammanhållningen

– Personalen är Likvidums främsta resurs. Vi vill att våra anställda ska trivas och må bra. Därför har vi valt att satsa på avkopplings- och aktivitetsytor som en film- och tv-spelshörna och flera sköna soffor där man kan slappna av och hänga efter ett arbetspass. Vi har också en öppen köksyta där man kan umgås, fika och äta lunch eller middag tillsammans. Convinibutiken är ett utmärkt komplement och jag tror att de flesta av oss köper lunch där minst en dag i veckan. Tack vare Convini får vi också fler möjligheter att äta lunch tillsammans, vilket är bra för sammanhållningen. Det enda är att det kanske kan bli lite för mycket av det goda ibland, särskilt om man gillar sötsaker. Men det problemet kan vi leva med, skrattar Olle Gordh.

Mer läsning

Mat och kaffe från Convini betyder mycket för trivseln vid Øresundsbron

Med lunchrummet som mötesplats

Hållbart från början till slut

JURA espressomaskin till företag