Möjligheterna på Convini

- som medarbetare

Du erbjuds nya karriärvägar här på Convini för att locka fram och förstärka det bästa i din personlighet och ditt professionella jag. Vare sig du vill vidareutvecklas på den plats du är i företaget, eller ta vidare fart i nya yrkesroller. Det finns alla möjligheter att snitsla din egen bana här hos oss.

Vi utvecklar dig. Du utvecklar oss.

Om vi hittar varandra är det vårt ansvar att utveckla dig, ditt ansvar att utveckla oss och vårt gemensamma ansvar att utveckla branschen. Mer invecklat än så är det inte.

Just därför vill vi ge dig bränsle att ta de karriärsteg som både du och företaget mår bra av. Lika självklart kan vi tillsammans göra en plan med tydliga delmål och löpande följa upp hur din tillväxtplan påverkar din och vår utveckling. Och hur vi matchar varandra på nya sätt!

Kunskap är färskvara. Därför fyller vi på.

Vi genomför utbildningar inom bland annat ledarskap och kundbemötande samt erbjuder webbutbildningar och seminarier inom flera områden. Som ny medarbetare hos oss erbjuds du ett introduktionsprogram för att du snabbt ska lära känna företaget och dina nya kollegor.

Våra förmåner

På Convini är medarbetarna vår främsta styrka. För att värna om alla som jobbar hos oss erbjuder vi bra förmåner.

Friskvårdsbidrag och hälsa

Hos oss uppmuntras träning och motion. Vi ger goda förutsättningar för att alla som vill ska kunna investera i sin hälsa.

Friskvårdsbidrag 
Träna på gym, simma, få massage. Friskvårdsbidraget kan användas till en mängd olika aktiviteter. Vi ersätter 50 % av dina kostnader för friskvårdsaktiviteter (som högst med ett bidrag på 3.000 kronor per år)


Trivselgrupp
Gillar du att ha en aktiv fritid med motion, kultur och idrottsevenemang? Genom vår trivselgrupp har du som anställd många aktiviteter att välja mellan.


Subventionerad lunch 
Hos oss är det självklart viktigt med bra mat. Ett sätt för oss att visa det är att vi står för en del av dina lunchkostnader.

Försäkring och din pension

Tjänstepension och mer trygghet

Vi tar hand om dig som anställd. Hos oss får du självklart tjänstepension som ger en bra trygghet den dag du går i pension.

Skadar du dig på arbetsplatsen kan du få ersättning genom vår arbetsskadeförsäkring. Du har även en tjänstegrupplivförsäkring vilket är en ekonomisk trygghet för din familj vid dödsfall.

När du får barn

Förkortad arbetstid
Som förälder har du rätt att gå ner din arbetstid till 75 % av den ordinarie arbetstiden tills ditt barn fyllt 12 år.

 

Föräldralön/Föräldrapenningstillägg
Vid föräldraledighet ersätts du med ca 10% i föräldralön/föräldrapenningstillägg enligt det tillämpliga kollektivavtalet.

Det lilla extra

Benify
Genom Benifys förmånsportal kan du ta del av tusentals förmåner. Det kan vara exempelvis vara rabatter på kollektivtrafik, synfelskorrigeringar, flygresor, hotell, matkassar etc.


Royal design
På Convini firar gemensamma framgångar och rekord tillsammans. Vid olika typer av försäljningsrekord belönas hela företaget med presentkort hos Royal Design.

 

Frukost på jobbet
En morgon varje vecka ordnar Convini frukost som vi äter tillsammans. 

Vanliga karriärfrågor

Här hittar du ytterligare lite mer om hur det är att jobba hos oss.

Och är det något mer du undrar, hör av dig!

Alla frågor

Ja vi uppmuntrar till intern rörlighet och internannonserar alla lediga jobb först.

Alla frågor

Tillsammans med din chef diskuterar du en utvecklingsplan för din karriär på Convini. HR tillsammans med ledning gör också talanginventeringar för att se om det finns några medarbetare som har förutsättningar och intresse för ledarskap. Samtidigt görs en planering där vi tittar på vilka ersättare det finns till de chefer som jobbar på Convini idag.

Alla frågor

Som medarbetare ska du ha minst ett utvecklingssamtal och ett uppföljningssamtal med din chef varje år. Då samtalar ni om den kompetensutveckling som du behöver/önskar för din fortsatta karriär.

Alla frågor

Alla lediga tjänster, vikariat och säsongsjobb läggs ut under ”Lediga jobb”. Finns inget där? Skicka in en spontanansökan till oss! Möjlighet till extrajobb finns också.

Alla frågor

Här på Convini strävar vi efter att ha individuella prestationsbaserade och marknadsmässiga löner. Lika självklart erbjuds du även en rad förmåner. Läs mer om förmånerna nedan.