Våra fikalösningar

När du vill ha det där lilla extra!

Som kund hos oss på Kaffeknappen vill vi alltid att du ska bli mer än nöjd. Vi vill överraska dig med jämna mellanrum och överträffa dina förväntningar, därför inleder vi alltid våra samarbeten med en ordentlig analys, så att vi lär känna er och era behov. Därefter kan vi ge förslag på hur vi bäst skapar just er skräddarsydda fikalösning.

Vi brukar säga att ditt företag smakar som kaffet du bjuder på, så ge dina kunder en smakupplevelse att minnas.

Originalet sedan 1994

Sedan starten i källaren på Gävlegatan 1994 har vi strävat efter att göra affärer på vårt eget sätt. Då var tankesättet nytt och smått revolutionerande. Vi ville då – precis som idag – att det ska vara speciellt att vara kund hos oss, vilket inneburit att vi alltid legat i framkant i branschens utveckling. Tillsammans med våra kunder har vi tagit täten och visat vägen, något vi är mycket stolta över idag. Vi vill att våra kunder alltid ska förvänta sig lite mer. Vårt arbetssätt och koncept har följts av många i branschen, men det kan som bekant bara finnas ett original.

Vill du veta mer om våra fikalösningar?

Vi finns här och hjälper er gärna vidare till bästa tänkbara lösning för just er arbetsplats. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!