Framgångsrikt kaffe bygger framgångsrika företag

Våra fikalösningar

Första intrycket!

Du får bara en chans att göra ett första intryck, det finns alltså mycket att vinna på att göra det extra bra. Det är därför vi uppmanar dig att tänka ett steg längre när du planerar ditt affärsmöte och din fikalösning. Mötet börjar nämligen inte i konferensrummet, det börjar vid kaffemaskinen där dina gäster erbjuds något att dricka, oftast en kopp kaffe eller te. Där skapas det första intrycket av ditt företag och varumärke, så se till att skapa de bästa förutsättningarna för både mötet och relationen redan där.

Bjud alltid på det bästa

Det är enkelt att skapa en riktigt bra kaffekultur på jobbet, allt du behöver är att ta hjälp av rätt kaffepartner. En bra kaffekultur i rätt miljö på din arbetsplats är en perfekt humörhöjare för dig, dina medarbetare och dina kunder. Genom att servera en riktigt välgjord cappuccino eller espresso skapar du de bästa förutsättningarna för ett bra möte och en bra helhetsupplevelse.

Framgångsrika företag bygger sina varumärken genom att måna om detaljerna. Ett perfekt serverat kaffe sätter rätt smak på varumärket, och får såväl kunder som medarbetare att känna sig uppskattade och speciella.

Framtidens kaffemaskiner

Du behöver inte vänta längre. Redan idag kan vi erbjuda uppkopplade kaffemaskiner som både kommunicerar med användaren och dessutom förenklar och förbättrar servicekvaliteten på ett markant sätt. Att de sedan förgyller kontoret med sin design blir en extra bonus…

 

Våra kaffemaskiner

Populära kaffemaskiner

La Cimbali S20

Italienska La Cimbali har gjort det igen. Utifrån sin omfattande erfarenhet av manuella och helautomatiska espressomaskiner har man skapat sitt senaste mästerverk – La Cimbali S20.

Eversys E4

Att Schweiz är hemvist för urstark design och teknikkompetens är ingen nyhet. Att Eversys espressomaskiner erövrat världen på bara sex år kommer inte heller som någon överraskning.

De Jong Edge

2017 var ett väldigt speciellt år för holländska de Jong DUKE som firade 120 år som företag och det faktum att de har utvecklat, designat och byggt innovativa kaffemaskiner i 60 år. All denna erfaren­het har resulterat i deras helt nya kaffemaskinsserie - EDGE.

Visa alla

”Det personliga mötet är inte utbytbart. För oss är det första intrycket som ofta sker vid kaffemaskinen ovärderligt!”

 

Jan Liljero

Partner Executive Global Network EGN

Kaffekultur sedan 1994

Ett team av kaffeexperter

Ett samarbete med Kaffeknappen är ett samarbete med ett helt team av passionerade kaffeexperter. Alla våra medarbetare är utbildade och certifierade enligt SCA Coffee Skills Program, men vi nöjer oss inte med det – all vår personal fortbildas löpande, så att du som kund alltid kan räkna med högsta möjliga kvalitet på de kaffelösningar vi levererar till er.  

Sedan januari 2015 utbildar vi samtliga medarbetare, oavsett roll, enligt SCA Coffee Skills Program. Vi kan därför med stolthet konstatera att samtliga hos oss är certifierade av Speciality Coffee Association, världens främsta branschorganisation för kaffeupplevelser av högsta kvalitet.

Convini & Kaffeknappen - Speciality Coffee Association Member 2019
Convini & Kaffeknappen - Coffee Skills Program
Convini & Kaffeknappen - Coffee Technicians Guild

Titta in (virtuellt) på en kopp kaffe!

Vi finns här och hjälper er gärna vidare till bästa tänkbara lösning för just er arbetsplats. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!