Om oss

Kersh Kaffe

Ett kafferosteri med passion för hantverk och råvara

Servera ett hantverksrostat premiumkaffe på kontoret!

Kersh Kafferosteri startade på Södermalm 2010 med en liten handvevad trumrost som Aadel Kersh hade fått av sin farmor i Palestina. På gasspisen började Aadel experimentera med att rosta kaffe samtidigt som idéen om att starta ett riktigt kafferosteri växte fram. Kaffet rostas idag i det nya rosteriet i Gustavsberg med en Joper rostmaskin från Portugal. Idén är att rosta kaffebönor som kommer från enskilda gårdar och kooperativ, områden där kaffebären vuxit och förädlats under schyssta omständigheter med vördnad för både kaffebönderna och miljön. Hållbart hela vägen till kaffekoppen med kärlek för råvara och passion för hantverk.

Kaffe från Kersh Kafferosteri

Smakcertifierat kaffe

Som kund hos Convini och som har en kaffemaskin från oss så tar våra certifierade baristor, produktspecialister och kaffeansvariga hand om er och ser till att ni alltid har riktigt gott kaffe på kontoret.

I vårt sortiment hittar du kaffeblandningar från Kersh Kafferosteri som Organic Espresso, Nytorgets och La Nonna, en unik espressoblandning med italiensk touch. Allt vårt kaffe från Kersh Kafferosteri är ekologiskt, småskaligt från små noga utvalda kaffegårdar.

Kaffekultur med Convini & KERSH KAFFE

KERSH KAFFEROSTERI

Hållbart, småskaligt och lokalt

Kersh Kafferosteri leverar sitt goda kaffe till några av Stockholms populäraste cafér och restauranger. Vi är såklart superstolta över att vara ensamma om att erbjuda kaffe från Kersh Kafferosteri till kontor och arbetsplatser. Vill du också höja kaffeupplevelsen på kontoret med ett lokalt hantverkskaffe?

Några populära ställen där Kersh Kaffe finns.

Designtorget
Urban Deli
Artipelag
Pom & Flora

HÅLLBARHET

Convini älskar kvalitet och hållbarhet

Att arbeta hållbart och med omtanke för kaffebonden är lika viktigt för oss som det är för Kersh Kaffe.

Vi vill att ni ska kunna njuta av hållbart, unikt och extra gott kaffe med minimalt klimatavtryck och som har odlats i schyssta förhållanden. Därför är 95 % av kaffet vi levererar till kontor och arbetsplatser hållbart certifierat!

Dessutom när vi kommer ut till er arbetsplats för att fylla på med mer kaffe så gör vi också det så miljövänligt vi kan med eldrivna transportbilar och 100 % fossilfria bränslen.

Är du intresserad av att dricka ett bättre kaffe på kontoret?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Convini skyddar och respekterar din integritet. Genom att skicka in formuläret godkänner du att vi får lagra och behandla dina personuppgifter enligt vår sekretesspolicy.