5 picknickfavoriter i Convinibutiken

Sommaren står för dörren och vad är då trevligare och mysigare än att ta med lunchen och fikat ut till närmsta park eller gräsplätt när vädret tillåter. Convinibutiken är självklart laddad med en rad alternativ som passar perfekt till en picknick med kollegorna.

Här tipsar vi om 5 favoriter!

1. Sallad från Picknick + svalkande dryck från Norr

En fräsch sallad är både god och hälsosam och kan ätas både varm och kall. Vår populära leverantör Picknick erbjuder flera somriga alternativ. Bland annat favoriten varmrökt lax och mathavre. Andra goda salladsvarianter i deras sortiment är bulgur och kyckling, ceasar, räkor och vegetariska koftabiffar. Kombinera gärna med en vätskebalanserande dryck från Norr. Finns i smakerna: Raspberry/Lemon, Lemon/Elderflower, Blood orange och Kiwi. 
Picknicknorr-1

2. Paulúns Superbowl + dryck från Vitamin Well

Paulúns härliga superbowls är perfekta att värma i lunchrummet och sedan ta med ut. Finns i varianterna: kyckling/mango, rostad paprika/kronärtskocka och halloumi/grönkål. Kombinera med en svalkande funktionsdryck från Vitamin Well.

Superbowlvitaminwell-1

3. Bosphorus wrap + Loka citron

Bosphorus matiga wraps är lätta att ta med ut i gröngräset. Finns i smakerna: Kyckling, halloumi och vegan. Kombinera med en svalkande burkdryck.

bosphorus+loka

4. Mezerätter från Mezefabriken + Juice från Smiling

Restaurangkedjan Mezefabriken bjuder på läckra rätter inspirerade från Medelhavet. Lunchboxarna är gjorda på bästa råvarorna och innehåller inga konserveringsmedel, artificiella tillsatser eller andra tillsatser. Finns i smakerna: mix, falafel, veg och lyx. Kombinera gärna med en fräsch ekologisk juice från Smiling. Finns i smakerna: morot/ingefära och mango/citron.

mezefabriken+smiling

5. Och så lite gott till eftermiddagsfikat i solen...

I Convinibutiken hittar du självklart även ett brett utbud av favoriter till eftermiddagspausen ute i solen. Eller vad sägs om Smilings fruktbollar eller Get raws mumsiga smulpaj? Vi har även bars, godis, glass och svalkande juicer från en rad välkända varumärken. Bara att välja och vraka!

eftermiddagsfika

***

Nyfiken på Convinis populära matlösning? Läs mer här!

Vill du veta mer om Convinis populära matlösning?