Kontakta oss

Kontakta oss

Vill du ha hjälp med mat och kaffe på din arbetsplats? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och berättar mer.

Please leave this field empty.

Tack för visat intresse!
Vi hör av oss inom 24 timmar.
Hälsningar Convini

Utrustning

Convini har valt ut marknadens bästa utrustning för olika smaker och behov. Hela bönor eller malet kaffe, färsk mjölk eller inte, stor kapacitet eller lite mindre – tillsammans kommer vi fram till vad som passar bäst för just ert företag. Självklart har vi även passande tillbehör så som mjölkkylar, koppvärmare och stiliga teställ.

Kontakta oss för att höra mer om våra urval och hur vi kan stärka kaffeupplevelsen utifrån just era önskemål. Längre ner på sidan får ni även ett smakprov på vår maskinpark.

 

Espressobrygg

En nybryggd kopp espresso med den perfekta creman är en konst och någonting alldeles extra. Vi har därför valt ut marknadens mest kvalitativa espressomaskiner för att ge er bästa cafékänsla även på arbetsplatsen. Boka ett möte så bjuder vi på provsmakning och berättar mer kring de olika valmöjligheter som finns.

 


 

Färskbrygg

Enligt vår erfarenhet värdesätter både medarbetare och besökare en god kopp kaffe på arbetsplatsen i allt större utsträckning. Genom den fina balansen mellan kaffe, vatten, temperatur, teknik och kunskap har vi möjlighet att erbjuda just det.

Saknar ni en enkel och bekväm lösning för en riktigt god kopp färskbryggt kaffe? Nedan finner ni ett av våra verktyg för det, kaffemaskinen. Och har ni några frågor finns vår vänliga kundtjänst alltid till för er.

 

Café på jobbet

 

Vatten på jobbet