Stolt Silversponsor!

Vi är återigen stolt sponsor av Bellmanstafetten, Sveriges största stafettlöpning med över 20 000 deltagare. Loppet går av stapeln den 23-24 augusti i Kungliga Nationalstadsparken på Norra Djurgården, Stora Skuggan i Stockholm och i år kommer det vara större, bättre och vackrare! Med tilläggen Warm Up och After Run ges du nu möjlighet att, i goda kollegors lag, ladda inför och fira ordentligt efter den populära Bellmanstafetten.

Varje lag består av 5 personer som springer/går 5 km var. Under denna folkfest är Convini självklart med på plats och bjuder på kaffe och vatten. Vem som helst kan sätta ihop ett lag. Gör som vi, anmäl ett eller flera lag med dina kollegor eller vänner. Det kommer att bli den perfekta kickstarten inför hösten! Läs mer och anmäl dig på Bellmanstafetten.se